Werken bij

Robidus Vacatures

Bij Robidus werken we met ruim 400 gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen zijn we een ijzersterk team gericht op het overtreffen van de klantverwachting.

Onderdeel worden van Robidus?

We kijken altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan het arbeidsperspectief van werkend Nederland.
Werken bij Robidus

WIA Backoffice Medewerker │Administratief │ 32 – 40 uur

Wij zoeken een WIA Backoffice medewerker die niet ‘zomaar’ cijfers en gegevens invoert, maar een échte expert wil worden in de wereld van arbeidsongeschiktheid. Ben jij klaar voor een uitdagende en zelfstandige rol in ons dynamische WIA Backoffice team en houd jij ervan om je vast te bijten in complexe administratie? Lees dan snel verder!

Lees verder »
Verzuim Service Center

HR medewerker

Ben jij een gedreven en flexibele professional die graag de touwtjes in handen heeft bij alle in-, door- en uitstroomprocessen binnen onze organisatie? Heb je een scherp oog voor detail en vind je het leuk om te onderzoeken waar processen verbeterd kunnen worden om een belangrijk bijdrage te leveren aan de medewerkersbetrokkenheid? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lees verder »
Tegemoetkoming

Marketing Copywriter│ 32-40 uur │ Zaandam

We zoeken een gedreven collega die het een uitdaging vindt om voor een marktconform salaris op het snijvlak van marketing en communicatie’ …*~gaaaaaaap~* schiet jouw geest ook in een lockdown van dit soort containerkreten? Zo niet, klik dan door. Druipt jouw inkt waar het niet gaan kan? Krijg je spontaan haaruitval van ‘me’ als bezittelijk voornaamwoord? Heb je vrienden geblokkeerd omdat ze ‘ik wordt’ schrijven? Doop dan nu je veer in de digitale inkt want wij willen met jou aan tafel!

Lees verder »
Werken bij Robidus

Open dag casemanagers Uitzend │ Taakdelegatie │ 19 maart│ Breukelen │ meld je nu aan

Op dinsdag 19 maart 2024 organiseert Robidus een open dag in Breukelen om je kennis te laten maken met verschillende functies als Casemanager. Ben jij op zoek naar een functie waarin je bijdraagt aan de re-integratie van medewerkers? Of zet jij je in om medewerkers te helpen met hun inzetbaarheid? Misschien is een functie als Casemanager Ziektewet of Casemanager Taakdelegatie wel iets voor jou. Kom naar de open dag en ontdek het zelf. 

Lees verder »
Professionals

Medewerkers aan het woord

Priscilla Rempt

Priscilla Rempt

Casemanager

+
Leo Pijnacker

Leo Pijnacker

HR-adviseur

+
Sanne Sijstermans

Sanne Sijstermans

Customer succes manager

+