Over Robidus

Privacy Statement

Robidus neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Robidus is ISO27001 gecertificeerd.

Wij hebben diverse maatregelen rondom onze website genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

We onderscheiden drie typen formulieren op deze website waarmee we u vragen persoonlijke gegevens in te vullen:

  1. Contact opnemen met Robidus middels een digitaal vragenformulier;
  2. Opvragen van documenten, zoals whitepapers en brochures;
  3. Solliciteren op een vacature.


Robidus zal de door u ingevulde gegevens niet verstrekken aan derden, tenzij zij daartoe wettelijk verplicht is.

1. Digitaal vragenformulier

Het is mogelijk om via een digitaal formulier contact op te nemen met Robidus. Op dit formulier worden de volgende persoonsgegevens gevraagd: naam; telefoonnummer; bedrijfsnaam, e-mailadres.

Wij hebben deze gegevens nodig om contact met u op te nemen om uw vraag te beantwoorden. Uw gegevens worden gedeeld met de Robidus specialist die antwoord kan geven op uw vraag. Eén maand na afhandeling van uw vraag verwijderen wij uw gegevens uit ons systeem.

2. Opvragen van documenten

Op onze website kunt u specifieke informatie (o.a. onze whitepapers) opvragen. Hiervoor dient u eerst uw gegevens in te vullen op een digitaal formulier, waarna u de opgevraagde documenten krijgt toegezonden. Op dit formulier worden de volgende persoonsgegevens gevraagd: naam; telefoonnummer; bedrijfsnaam; e-mailadres.

Wij hebben deze gegevens nodig om u de gevraagde documenten te mailen. Elk formulier wordt inzending doorgestuurd naar ons marketing automation systeem, Active Campaign CRM. Indien u cookies hebt geaccepteerd, worden bij het insturen van een formulier ook een Active Campaign CRM cookie geïnstalleerd. Deze cookie onthoudt wie u bent, zodat we later relevante content kunnen aanbieden die beter bij u past.

De velden die worden doorgeschoten naar Active Campaign CRM bevatten de ingevulde velden van het formulier. Bekijk de privacy policy van Gravity Forms hier.

3. Online solliciteren

Voor recruitment doeleinden maakt Robidus gebruik van Carerix. Deze applicatie is gekoppeld aan onze website voor het tonen van openstaande vacatures en het procesmatig afhandelen van het gehele sollicitatie-traject. Via de website kan gesolliciteerd worden naar openstaande functies. Interesse in een functie kan via een digitaal formulier kenbaar worden gemaakt. De volgende persoonsgegevens worden gevraagd: naam, geslacht, adres, woonplaats, e-mail adres. Daarnaast wordt gevraagd uw CV toe te voegen.

Robidus heeft deze gegevens nodig om de geschiktheid voor de functie te kunnen bepalen en contact op te nemen tijdens het sollicitatieproces. Ingevoerde gegevens worden bewaard tot invulling van de vacature. Bekijk de privacy policy van Carerix hier.

Inzage

Volgens de AVG heeft u recht op inzage in de persoonsgegevens die door Robidus worden bewaard. Als u dat wilt dan stuurt u een schriftelijk verzoek aan compliance@robidus.nl. U heeft bovendien het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens en het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Gravity Forms

Onze formulieren worden getoond middels de plugin Gravity Forms (van Rocketgenius, Inc.).

Bij het versturen van een formulier, wordt de data opgeslagen in de WordPress database. Hier worden dus ook mogelijke persoonsgegevens opgeslagen. Naast de ingevulde velden wordt er door het formulier ook nog het IP-adres van de gebruiker opgeslagen. Dit doen we om eventuele SPAMmers te blokkeren.
Op geen enkele manier wordt deze informatie gedeeld met Rocketgenius.

Savvii BV

De website-hosting is ondergebracht bij de WordPress hoster Savvii BV. Op hun servers staan dus de website bestanden en de database. In deze database worden ook enkele persoonsgegevens opgeslagen, waaronder de gegevens die op formulieren worden ingevuld. Hieronder vallen Naam, Functie, Bedrijfsnaam, E-mailadres, Telefoonnummer en IP-adres. Bekijk de privacy policy van Savvii BV hier.

Active Campaign

Het marketing automation systeem dat wordt gebruikt is Active Campaign. Dit database-systeem slaat data op van personen / bedrijven. Persoonsgegevens die hierin kunnen worden bewaard zijn: Naam, Functie, Bedrijfsnaam, E-mailadres en Telefoonnummer.

Naast bovenstaande gegevens wordt er -indien er toestemming is verleend om cookies te installeren- ook bijgehouden welke pagina’s u op de website bezoekt. Dit biedt ons de mogelijkheid om passende content aan te bieden.

Onze nieuwsbrieven en e-mailcampagnes worden ook verstuurd met Active Campaign. Hierbij houden we bij wie op welke link klikt zodat we kunnen zien welke type content het beste aanspreekt bij de doelgroep van de nieuwsbrief / campagnes. Bekijk de privacy policy van Active Campaign hier.

Google Analytics

In Google Analytics wordt het verkeer van onze website bijgehouden. Op deze manier analyseren we de prestaties van de website en kunnen we de effecten zien van onze marketing activiteiten. Google Analytics registreert o.a.:

  • Vanaf welke website komt u op deze website?
  • Hoe lang blijft u op deze website?
  • Welke pagina’s bekijkt u?
  • Wat voor een apparaat / besturingssysteem / browser gebruikt u?
  • Welke formulieren vult in?

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben met Google een bewerkersovereenkomst gesloten en Google daarbij verboden de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen in Google Analytics. Deze data wordt niet gedeeld met derden, tenzij Google hiertoe wettelijk wordt verplicht. Bekijk de privacy policy van Google Analytics hier.

Google Optimize

Met regelmatig testen we onze website om te kunnen zien op welke pagina-variant een bezoeker het beste zijn/haar doel bereikt. Dit doen we met behulp van Google Optimize. Hiermee testen we twee of meer verschillende varianten van dezelfde pagina. Google Optimize houdt bij welke pagina variant u hebt gezien en waarnaar u op de desbetreffende pagina doorklikt. Bekijk de privacy policy van Google Optimize hier.

Google Tag Manager

Deze website gebruikt Google Tag Manager. Hiermee kunnen we verschillende (tracking)codes (tags) beheren op de website. Tag Manager zelf registreert geen persoonsgegevens en zorgt er enkel voor dat er bepaalde tags worden geactiveerd of niet. Bekijk de privacy policy van Google Tag Manager hier.

Hotjar

We gebruiken Hotjar om de gebruikerservaring / gebruiksvriendelijkheid van onze website te meten. Hotjar verzameld anonieme gebruiksinformatie van onze website, waaronder de pagina’s die u bezoekt en het genereren van heatmaps op basis van muisbeweging / klikken. Hotjar verzamelt geen ingevulde formuliervelden of persoonsgegevens. Bekijk de privacy policy van Hotjar hier.

Zapier

Zapier wordt gebruikt om bepaalde services met elkaar te verbinden. Data ingevuld bij de ene services, kan via een ‘Zap’ (een verbinding tussen twee services in Zapier) doorgestuurd worden naar een andere service.

Voorbeeld:

  • Typeform → Active Campaign CRM
    • Data die in de Quickscan wordt verzameld, wordt doorgestuurd naar Active Campaign CRM via Zapier. Dit omvat alle ingevulde vragen, inclusief de bijbehorende persoonsgegevens, het IP adres en het apparaat van waar de scan is ingevuld.

Zapier slaat de inloggegevens van elke service ge-encrypt op. Die hebben ze nodig om de zap te kunnen uitvoeren. Die data wordt enkel voor de zap’s gebruikt. Bekijk de privacy policy van Zapier hier.

Typeform

We zetten Typeform in voor onze Quickscan. Hiermee kunnen we gebruiksvriendelijke vragenlijsten opmaken, en inzichten in die vragenlijst vergaren.

De antwoorden die worden gegeven op de vragen worden ge-encrypt in een database opgeslagen. Hieronder vallen ook de uitgevraagde persoonsgegevens, IP-adres en type apparaat waarmee de vragenlijst is ingevuld. Deze data sturen we middels een webhook door naar zowel de database van de website als naar Active Campaign CRM. Bekijk de privacy policy van Typeform hier.

Tracking van derden

Op deze website worden een aantal tracking codes van derden (services) gebruikt om advertenties te tonen die aansluiten op de pagina’s die u
op onze website hebt bezocht. Services waar we deze advertenties op tonen zijn van Google, Facebook en LinkedIn.

Als u een account bij een van bovenstaande partijen hebt, kan het zijn dat er in hun privacy policy staat dat ze uw bezoek aan onze website kunnen linken aan uw profiel op hun website. Hierdoor kan het dus zijn dat uw bezoek aan onze website wordt gedeeld met de onderstaande partijen. Wij delen zelf geen persoonsgegevens met één van deze services.