Over Robidus

Robidus Groep

Robidus Groep BV is opgericht in 2003. Sindsdien beweegt Robidus zich op het terrein van sociale zekerheid. Het gezamenlijke doel is het stimuleren van arbeidsparticipatie, het beheersen van uitval en het voldoen aan én benutten van de wettelijke verplichtingen.

Over Robidus Groep

Robidus Groep BV is voor 95% eigendom van ASR. De overige 5% is in handen van het management van Robidus. Robidus Groep heeft drie dochterbedrijven die elk onafhankelijk van elkaar opereren, maar wel elkaars expertise benutten. Benieuwd naar het verhaal van Robidus? Bekijk de video.

Facts Robidus Groep BV

Grip op kosten
Jaarlijkse omzet van ruim 40 miljoen euro
Passievolle samenwerking
Meer dan 400 professionals werken met passie aan inzetbaarheid
30procent
30% marktaandeel van de grootzakelijke markt
Vooruitstrevend ondernemen
Betrokken bij de inzetbaarheid van 12,5% van de beroepsbevolking
Arbeidsvoorwaarden
600 corporate relaties
Presteren
Verschillende certificaten en kwaliteitskeurmerken

Bedrijfsgegevens

Robidus Services BV

Robidus Services BV levert advies en operationele diensten aan werkgevers en verzekeraars op het gebied van sociale zekerheid. Het doel van onze dienstverlening is de kosten van de werkgever te verlagen door de inzetbaarheid van de medewerkers te vergroten, en door wettelijke regelingen optimaal te benutten. Best practices vormen de basis van onze dienstverlening. Voor de juiste uitvoering van onze diensten vertrouwen we op onze unieke software HRControlNet en natuurlijk op onze betrokken en goed opgeleide medewerkers.

Robidus Services BV
Handelsregister
Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34190247
BTW Identificatienummer: NL.8119.30.543.B.01
IBAN: NL29 INGB 0677 6757 39
Robidus Risk Consulting BV

Robidus Risk Consulting BV adviseert werkgevers op het gebied van loongerelateerde financieringsproducten. Onze risk consultants hebben zich diepgaand gespecialiseerd op het gebied van risicobeheersing. De uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt zorgt voor een passende oplossing voor alle inkomens-verzekeringsvraagstukken.

Robidus Risk Consulting BV is opgenomen in het Register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12013891. Robidus kan optreden als bemiddelaar van verzekeringsproducten.

Robidus Risk Consulting BV
Handelsregister
Kamer van Koophandel te Amsterdam: 34213881
BTW Identificatienummer: NL.8137.59.900B.01
IBAN: NL26 INGB 0655 9558 44
Over Robidus
Obra Services BV

Obra Services BV is een onafhankelijke, gecertificeerde arbodienst. Robidus Services BV en Obra werken samen in de verzuimbegeleiding vanuit het Robidus Verzuim Service Center: Robidus voert de dienstverlening namens de werkgever uit, terwijl Obra als onafhankelijke arbodienst contact heeft met de verzuimende werknemer. In verband met de privacywetgeving is er een strikte organisatorische en fysieke scheiding tussen de medewerkers van Obra en van Robidus. Bekijk de website van Obra Services BV voor meer informatie.

Beloningsbeleid

De doelstelling van het beloningsbeleid van Robidus is om medewerkers te belonen voor de gewenste kennis, ervaring, vaardigheden, gedrag en prestaties volgens een intern consistent systeem en op marktconforme wijze. Het beloningsbeleid waarborgt dat er geen prikkels uitgaan die afbreuk doen aan de belangen van de klanten en andere stakeholders. Het beloningsbeleid is van toepassing op alle medewerkers van de Robidus BV’s.

Download hier het volledige beloningsbeleid.
presteren ster

Certificeringen en kwaliteitskeurmerken

Robidus is lid van OVAL, een kwaliteitskeurmerk voor bedrijven in de re-integratiebranche. Daarmee toont Robidus aan zich integer, transparant en  betrouwbaar te gedragen.


logo PSO trede 2

Robidus heeft de tweede trede van de PSO-normering behaald. De PSO is het meetinstrument en keurmerk van TNO dat objectief inzichtelijk maakt hoe een organisatie omgaat met sociaal ondernemen.

ISO 27001 &
ISAE 3402-II

Deze certificeringen tonen aan dat Robidus gedegen en betrouwbaar omgaat met (persoonlijke)data van klanten en stakeholders. We voldoen hiermee aan de privacywetgeving.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.