Wil jij werken aan werk?

Ben jij klaar om dagelijks het verschil te maken voor onze klanten? Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. We hebben plek voor talenten die dagelijks willen werken aan werk. Samen vergroten we de inzetbaarheid bij grote Nederlandse werkgevers.

Werken Bij Robidus

Werken bij Robidus betekent:

Bekijk onze vacatures

Werken bij Robidus

Open dag │ Zaandam │ 9 juli | Casemanagement

Tijdens de open dag op 9 juli in Zaandam kan je kennismaken met verschillende functies als Casemanager. Ben jij op zoek naar een functie waarin je bijdraagt aan de re-integratie van medewerkers? Of zet jij je in om medewerkers te helpen met hun inzetbaarheid? Misschien is een functie als Casemanager Ziektewet of Casemanager Taakdelegatie wel iets voor jou. Kom naar de open dag en ontdek het zelf.

Meer informatie
Werken bij Robidus

Ervaren Propositiemarketeer

Wil je een uitdagende rol bij een ambitieuze organisatie die zich inzet voor het verbeteren van het arbeidsperspectief en de duurzame inzetbaarheid van werknemers in Nederland? Robidus zoekt een Propositie Marketeer die snel impact wil maken. Bij ons werk je samen met 500 collega’s om 600 grote werkgevers te ontzorgen en de arbeidsparticipatie van 1,2 miljoen werknemers te bevorderen, dat is meer dan 12% van de hele Nederlandse beroepsbevolking.

Meer informatie

Dit bieden wij jou

robifit

RoBeFit

RoBeFit, een samenvoeging van Robidus en ‘be fit’, is ons interne vitaliteits- en welzijnsprogramma. Vanuit RoBeFit ondersteunen we jou bij vitaal zijn en blijven. De verleiding om veel te zitten en weinig te bewegen is groot en het is niet goed voor je. Wij helpen je om betere keuzes te maken voor jezelf.

robischool

RobiSchool

RobiSchool is ons interne opleidingsprogramma. We bieden diverse vakinhoudelijke trainingen, persoonlijke effectiviteitsworkshops, kennis- en inspiratiesessies en een breed scala aan e-learningmodules. Zo ben jij zelf aan zet bij je eigen ontwikkeling. Wij helpen jou daarbij.

funidus

Funidus

Wij verwachten de juiste mentaliteit en inzet van jou. In ruil daarvoor bieden we jou volop vertier. Want dat moet er ook zijn, voor de juiste balans. Dat doen we vanuit het Funidusprogramma. Denk hierbij aan een zomerevenement, een kerstborrel en een business trip voor de medewerkers van het jaar, gekozen door collega’s.

Onze filosofie

logo PSO trede 2

Arbeidsperspectief

Sommige mensen hebben een grotere afstand tot de arbeidsmarkt dan anderen. Bijvoorbeeld vanwege etniciteit, gender, een beperking of een langdurige ziekte. Onze filosofie is dat iedereen die kan en wil werken, ook moet kunnen werken. En dat iedereen bij zijn zoektocht naar werk, gelijke kansen verdient. Dus diversiteit en inclusiviteit zijn verweven in ons HR beleid. En vanuit ons MVO-beleid zijn we een partnerschap aangegaan met Emma@work*.

#arbeidsperspectief

Inzetbaarheid

Waar het om gaat? Arbeidsperspectief. Dat is het sleutelwoord. In welke mate ben jij inzetbaar voor werk? Daar kun je zelf actief aan werken. Bijvoorbeeld door fit en vitaal te zijn. Door jezelf te blijven ontwikkelen met om- of bijscholing. En door je geest scherp te houden.

close the gap

Arbeidsperspectief en Robidus

Hoe zich dit verhoudt tot werken bij Robidus? Wij werken aan arbeidsperspectief van onze eigen medewerkers en van de werknemers bij onze klanten. Dat is de wereld van sociale zekerheid. Spreekt onze filosofie jou aan? Kom dan bij ons werken!

Ontmoet de Robidus recruiters

Nog aan het oriënteren? Of op zoek naar een nieuwe baan? Neem contact op met een van onze recruiters voor het stellen van vragen en vrijblijvende informatie.

chantal

Chantal van Hilst–Dekker

Ik ben Chantal van Hilst–Dekker, senior recruiter bij Robidus. Geboren in Amsterdam en inmiddels woonachtig in Aalsmeer. Ik vind het een uitdaging om samen met iemand te verkennen welke functie het beste bij hem/haar past en waarom.  Ik ben een verbinder in hart en nieren: door mijn resultaatgerichte houding in combinatie met mijn empathisch vermogen, mijn enthousiasme en integriteit weet ik snel de juiste snaar te raken en mensen op verschillende niveaus te bereiken en in beweging te brengen.

elza

Elza van der Plas

Ik ben Elza, recruiter bij Robidus. Samen met mijn vriend en dochter woon ik in Velsen.  Afgestudeerd in de richting Human Resource Management. Tijdens deze studie heb ik veel verschillende stages mogen lopen waardoor ik al veel ervaring heb opgedaan in de HR wereld, waarbij recruitment mij altijd heeft aangetrokken. Na mijn studie ben ik terecht gekomen bij Robidus.

Marjolein

Marjolein Havik

Ik ben Marjolein Havik, senior recruiter en Inzetbaarheidscoach bij Robidus. Ik woon in het Zaanse Assendelft samen met mijn man en onze twee kinderen. De gedrevenheid en ontwikkeling bij Robidus maakt dat ik uitgedaagd blijf in mijn functie. Het samenwerken met collega’s en mensen met elkaar verbinden voor de beste match is nog steeds waar ik mijn passie uit haal.

Robidus in 1 minuut

Ben je benieuwd wat Robidus voor werkgevers én werknemers betekent? Bekijk de video.

Maak kennis met
je nieuwe collega’s

Bij Robidus werken gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen zijn we een ijzersterk team dat inzetbaarheid bij grote Nederlandse werkgevers vergroot. Kom jij ons team versterken?

Meer Robidussers ontmoeten?

Arbeidsperspectief

Arbeidsperspectief

Robidus zet actief in op diversiteit. Zo bieden we plek aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld met proefplaatsing of als iemand langdurig arbeidsongeschikt is geweest. Hiervoor heeft Robidus een PSO-certificering voor ontvangen.

Arbeidsvoorwaarden

Robidus biedt volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven om het arbeidsperspectief van onze medewerkers. Zo kijken we samen naar jouw groei- en ontwikkeling. Je krijgt beschikking over een Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget en je kunt gebruik maken van onze inzetbaarheidscoach.

Solliciteer direct

Wil jij werken aan werk? Bekijk hier onze vacatures. Van casemanagers tot business analist tot stagiaires: we kijken altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan tevreden opdrachtgevers.

Solliciteer Direct

Een greep uit ons klantportfolio: