Kom werken bij Robidus

Word Legal, Risk &
Compliance Officer

Wil jij Robidus iedere dag een stukje beter maken? Als Legal, Risk & Compliance Officer zorg jij samen met je collega’s voor een integere bedrijfscultuur en beheers je de risico’s van de organisatie en adviseer je Robidus op het gebied van risicobeheersing, juridische vraagstukken en compliance.

Legal, Risk & Compliance Officer:
maak Robidus iedere dag beter

Als Legal, Risk & Compliance Officer (tweede lijn) ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een integere bedrijfscultuur en het beheersen van risico’s van de organisatie. Dit doe je door je collega’s te adviseren en informeren over diverse onderwerpen binnen de vakgebieden Legal, Risk & Compliance. In deze veelzijdige functie werk je continu aan de verbetercyclus Plan Do Check Act.
Je houdt je onder meer bezig met inkoop, verkoop, leveranciersmanagement, integriteit, interne en externe audits en het creëren van awareness. In jouw rol werk je nauw samen met collega’s in de eerste lijn. Je adviseert en ondersteunt de organisatie op het gebied van risicobeheersing, juridische vraagstukken en compliance.
compliance officer waar

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de afdeling Finance, control & support op ons kantoor in Zaandam. Ook is het mogelijk om deels thuis te werken. Op deze afdeling werk je binnen het team Legal, Risk & Compliance. Dit team bestaat uit vier werknemers en je rapporteert aan de teamleider.

PAST onze dienstverlening bij jou?

Procesbewaker

Procesbewaker

Kun jij tijdlijnen bewaken en
sturen op resultaten?
Analytisch

Analytisch

Zoek jij zaken grondig uit en
kun je op basis van feitelijke informatie advies geven?
Systematisch

Systematisch

Laat jij niets aan het toeval
over? Je werk is duidelijk
geordend en gestructureerd.
Toegewijd

Toegewijd

Voel jij je betrokken en maak
je zaken af?

Taken van een Legal, Risk
& Compliance Officer:

Wat maakt deze functie leuk?

Deze functie bevindt zich in het hart van Robidus. Je ondersteunt in deze rol op alledrie de specialismen: legal, risk en compliance. Je hebt contact met verschillende afdelingen en je begeleidt verschillende trajecten voor het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij geloven dat, door elke dag een klein stukje van onze dienstverlening te verbeteren, wij het beste inzetbaarheidsplatform van Nederland worden.
taken van compliance officer
te bieden

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Vanuit de mogelijkheden van ons interne opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb je tools om volop aan je skills en persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van € 200. Naast vakkennis en andere vaardigheden is het ook belangrijk om fit en vitaal te blijven, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ begrijp jij hoe je betere leefstijlkeuzes maakt.

Daarnaast is Robidus aangesloten bij LifeCheck. Bij LifeCheck ontvang je kosteloos, snel en veilig toegang tot diverse online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld met een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan het Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken.

En verder: