Werken bij

Draag bij aan de inzetbaarheid van Nederland

Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. Bij ons is er plek voor talenten en specialisten die elke dag het verschil willen maken voor onze klanten.

Werken met perspectief

De dienstverlening van Robidus vraagt om daadkrachtige mensen, die zich inzetten voor inzetbaarheid in Nederland. Robidus biedt een werkomgeving met inspirerende collega’s en interessante opdrachtgevers. Door intensief samen te werken, zorgen we voor optimaal werkplezier. Passievol samenwerken is niet voor niets één van onze kernwaarden.

Leren

Voor onze toekomst

Presteren

Samen naar de top

Waarderen

Successen met elkaar delen

“Onze filosofie is:
leren, presteren en waarderen.”

Vacatures

Werken aan werk

Maak kennis met de professionals van Robidus

Bij Robidus werken we met ruim 350 gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen zijn we een ijzersterk team dat uw organisatie ontzorgt van de werkzaamheden rondom sociale zekerheid.
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

Robidus biedt vele groei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven om het arbeidsperspectief van onze eigen medewerkers. Zo kijken we samen naar jouw groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de beschikking over een Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget en je kunt gebruik maken van onze inzetbaarheidscoach.

Naar vacatures
Naar vacatures

Onderdeel worden van Robidus? Bekijk hier onze vacatures. Van casemanagers tot business analist tot stagiaires: we kijken altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan tevreden opdrachtgevers.