Werken bij

Draag bij aan de inzetbaarheid van Nederland

Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. Bij ons is er plek voor talenten en specialisten die elke dag het verschil willen maken voor onze klanten.

Werken met perspectief

De dienstverlening van Robidus vraagt om daadkrachtige mensen, die zich inzetten voor inzetbaarheid in Nederland. Robidus biedt een werkomgeving met inspirerende collega’s en interessante opdrachtgevers. Door intensief samen te werken, zorgen we voor optimaal werkplezier. Passievol samenwerken is niet voor niets één van onze kernwaarden.

Leren

Voor onze toekomst

Presteren

Samen naar de top

Waarderen

Successen met elkaar delen

“Onze filosofie is:
leren, presteren en waarderen.”

Vacatures

Werken aan werk

De Robidus consultant heeft kennis over inzetbaarheid, verzuim, subsidies, kortingen en arbeidsongeschiktheid. Vanuit deskundigheid, met behulp van creativiteit en ervaring, ondersteunen zij onze klanten op hun specifieke kennisgebied. De Robidus consultant is specialist op de inhoud en partner in de business.

Verzuimbegeleiding, de uitvoering van het eigenrisicodragerschap en het benutten van SV-regelingen, worden door de medewerkers van het Robidus Service Center, namens onze klanten, uitgevoerd. De organisatie streeft een kwaliteit op het hoogste niveau na, waarbij we het klantbelang centraal stellen. Klantgerichtheid, goede vakkennis en uitstekende administratieve vaardigheden zijn cruciaal om deze taken uit te voeren.

HRControlNet is de unieke software ontwikkeld door de specialisten van Robidus. Gericht op toegevoegde waarde en inzicht, is ons motto dan ook: een maximale opbrengst tegen minimale inspanning en risico’s voor onze klanten. De software is ontwikkeld door specialisten die diepgaande IT kennis combineren met pragmatisch denken in waarde voor de klant.

Robidus heeft geen doorsnee administratieve functies. De organisatie is continu in ontwikkeling, de dienstverlening is divers. Bij een supportafdeling op het hoogste niveau hoort een ondersteunende organisatie. Onze medewerkers zijn vakmensen, gericht op de beste service voor klanten. Mensen die denken in verbeteringen en net dat stapje meer doen.

Robidus streeft naar een langdurige win-winrelatie met haar klanten door het optimaliseren van arbeidsparticipatie. We adviseren op strategisch en tactisch niveau. Hierdoor weten we precies welke ontwikkelingen spelen bij onze klanten. Een integrale aanpak bepaalt de kwaliteit van jouw advies. Binnen het commerciële team werken betrokken medewerkers die denken in creatieve totaaloplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor de klant.

Maak kennis met de professionals van Robidus

Bij Robidus werken we met ruim 350 gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk heeft ieder zijn of haar eigen expertise. Samen zijn we een ijzersterk team dat uw organisatie ontzorgt van de werkzaamheden rondom sociale zekerheid.
Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden

Robidus biedt vele groei- en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Persoonlijke Ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven om het arbeidsperspectief van onze eigen medewerkers. Zo kijken we samen naar jouw groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de beschikking over een Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget en je kunt gebruik maken van onze inzetbaarheidscoach.

Naar vacatures
Naar vacatures

Onderdeel worden van Robidus? Bekijk hier onze vacatures. Van casemanagers tot business analist tot stagiaires: we kijken altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan tevreden opdrachtgevers.