Kom werken bij Robidus

Word WGA Casemanager

Wil jij langdurig arbeidsongeschikte werknemers helpen bij hun inzetbaarheid om ze zo terug te brengen naar het arbeidsproces? Als WGA Casemanager begeleid jij werknemers om langdurige uitval te voorkomen en help je ze met re-integratie.

WGA casemanager:
Werken aan werk

Als WGA Casemanager houd jij je bezig met de begeleiding van werknemers die langdurig arbeidsongeschikt zijn en een WGA-uitkering ontvangen. Deze werknemers zijn afkomstig uit een breed scala van bedrijven, variërend van vijfhonderd tot duizenden werknemers. Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor de begeleiding van hun werknemers, veelal na beëindiging van het dienstverband. Deze begeleiding dragen zij over aan Robidus.

quote.svg
unquote.svg

“Er is veel ruimte voor ontwikkeling, inbreng en meepraten in ontwikkelingen binnen het bedrijf”.

Birgitta Smit
Casemanager bij Robidus.

Waar kom je te werken-min

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de afdeling WIA Expertise Services op ons kantoor in Zaandam. Ook is het mogelijk om deels thuis te werken. Op deze afdeling worden namens onze opdrachtgevers werknemers met een WGA-uitkering begeleid. Het team op deze afdeling bestaat uit zes Casemanagers. Binnen de Business Unit WIA wordt gewerkt aan uitvoering van het WGA Eigenrisicodragerschap. Hierbij wordt zowel uitvoering gegeven aan administratieve processen als casebeheer, ter voorkoming van langdurige arbeidsongeschiktheid en ter bevordering van re-integratie.

PAST onze dienstverlening bij jou?

Beste match - Robidus

Pragmatisch

Jij bent flexibel, doelgericht en gaat goed om met veranderingen.

Tactvol spreken

Aandacht

Jij communiceert met gevoel en respect en schakelt ook naar het zakelijke aspect.

Interventieplatform

Sociaal

Jij bent zakelijk, zonder de menselijke situatie uit het oog te verliezen.

Procesbewaker

Toegewijd

Jij krijgt voldoening wanneer je werknemers, die even niet kunnen werken, vooruit helpt.

Over WGA casemanager

Ieder dossier, verhaal en persoon is anders. Geen gesprek is hetzelfde. Hierdoor is hetgeen wat de betrokkene nodig heeft ook nooit hetzelfde. Door de veelzijdigheid van het werk leer je over veel verschillende soorten interventies en raak je hier steeds meer gespecialiseerd in. Je bent daardoor steeds beter in staat om aan de hand van het persoonlijke verhaal de juiste stap naar de oplossing te vinden en het succesvol in te kunnen zetten.

Taken van een WGA Casemanager

Over wga casemanager-min

“Samen met gemotiveerde ex-werknemers kijken naar mogelijkheden en op basis van wensen, behoefte en mogelijkheden insteken op re-integratie met resultaat, dat maakt deze functie leuk.”

Cynthia Winkelmann
Casemanager bij Robidus

Heb jij dit ons te bieden-min

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Vanuit de mogelijkheden van ons inhouse opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb je tools om volop aan je skills en persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van € 200. Naast vakkennis en andere vaardigheden is het ook belangrijk om fit en vitaal te blijven, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ begrijp jij hoe je betere leefstijlkeuzes maakt.

Daarnaast is Robidus aangesloten bij LifeCheck. Bij LifeCheck ontvang je kosteloos, snel en veilig toegang tot diverse online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld meteen een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan het Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken.

En verder: