Kom werken bij Robidus

Word Teamleider
Casemanagement Ziektewet

Wil jij leidinggeven aan ons team van casemanagers, haal je plezier uit mensgericht werken en het procesmatig aansturen en coachen van een team? Als Teamleider Casemanagement werk jij projectmatig aan het nóg beter laten functioneren van de business unit.

Teamleider Casemanagement Ziektewet:
werken aan sociale zekerheid

De functie van Teamleider is uitdagend. Jij werkt samen met je team aan het arbeidsperspectief van onze klanten. Je hebt te maken met verschillende interne en externe stakeholders, begeleidt collega’s en werkt samen aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. Het effectief managen van het proces en het bewust omgaan met de realisatie van doelstellingen kennen voor jou geen geheimen.

Als Teamleider heb je een belangrijke rol binnen Robidus. Je bent verantwoordelijk voor een gedreven team van specialisten en casemanagers. Jij helpt ze via coachend leiderschap ontwikkelen en draagt zo bij aan het verbeteren en optimaliseren van de business unit. Dit doe je aan de hand van onze processen, richtlijnen en de SLA.

Casemanagement ziektewet teamwork

Waar kom je te werken?

Als Teamleider werk je binnen team ziektewet. Robidus is gevestigd in Zaandam en Breukelen. Maar jij werkt vanuit Zaandam. Naast je werkzaamheden op kantoor is het ook mogelijk om gedeeltelijk thuis te werken. Je werkt samen in een gedreven en divers team, waar jij je goed kunt ontwikkelen.

PAST onze dienstverlening bij jou?

Icon procesbewaker

Procesbewaker

Jij bewaakt tijdlijnen en stuurt op resultaten.

Tactvol spreken

Advies

Jij bent in staat om de voor- en
nadelen van diverse re-integratie
mogelijkheden over te brengen.

Interventieplatform

Sociaal

Jij bent zakelijk, zonder de menselijke situatie uit het oog te verliezen.

Tactvol icoon

Tactvol

Jij beïnvloed en overtuigt je gesprekspartner op een menselijke en prettige manier.

Over Teamleider Casemanagement Ziektewet

Je vindt het een uitdaging om complexe problemen om te zetten naar oplossingen. Bijvoorbeeld het uitdiepen en gezamenlijk oplossen van issues, maar ook het proactief signaleren en in gang zetten van structurele procesverbeteringen. Daarnaast begeleid je jouw team in hun ontwikkeling. Robidus ondersteunt je graag bij het uitvoeren van deze functie. We bieden je daarom een leiderschapsprogramma aan als je bij ons start. Hierin werk je aan jouw kennis en capaciteiten voor coachend leiderschap door middel van kennissessies.

Taken van een Teamleider:

Over Teamleider Casemanagement ziektewet
Heb jij dit ons te bieden?Teamleider Casemanagement

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Vanuit de mogelijkheden van ons inhouse opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb je tools om volop aan je skills en persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van € 200. Hier bieden we ook leiderschapstrainingen voor Teamleiders op verschillende niveaus. Naast vakkennis en andere vaardigheden vinden wij het ook belangrijk dat je fit en vitaal blijft, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ begrijp jij hoe je betere leefstijlkeuzes maakt.

Daarnaast is Robidus aangesloten bij LifeCheck. Bij LifeCheck ontvang je kosteloos, snel en veilig toegang tot diverse online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld meteen een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan het Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken.

En verder: