Word servicemedewerker verzuim en Ziektewet

Aan de achterkant calculeren, aan de voorkant stimuleren

Bijdragen aan de inzetbaarheid van Nederland? Bij Robidus werk je samen met werkgevers en werknemers aan arbeidsperspectief. Als servicedeskmedewerker zorg jij ervoor dat het financieel administratieve traject goed verloopt, zodat een werknemer zich volledig kan focussen op zijn of haar herstel. Past deze functie bij jou?

Jij bent een multi-inzetbare helpdesk

Als servicemedewerker verzuim en Ziektewet houd jij je bezig met het uitvoeren van de administratie rondom uitkeringen voor werknemers die ziek zijn. Je zorgt voor een foutloze administratie en houdt rekening met de vertrouwelijkheid van de gegevens die je verwerkt. Hiermee ben jij van grote toegevoegde waarde voor een duurzame inzetbaarheid onder zieke werknemers.

Je hebt contact met diverse partijen, zoals werknemers, werkgevers, UWV en verschillende afdelingen binnen Robidus. Communicatief ben je dus ijzersterk, jouw gesprekspartner weet wat hij of zij aan je heeft. Je bent een multi-inzetbare helpdesk die alle betrokken partijen ondersteunt waar nodig.

Past deze combinatie van administratie en klantcontact bij jou?

Werken bij Robidus als Casemanager Verzuim

Werken bij Robidus betekent:

PAST onze dienstverlening bij jou?

Precies

Precies

Draai jij je hand niet om voor nauwkeurige financiële berekeningen?

Analytisch

Analytisch

Kun jij goed verbanden leggen tussen verschillende processen?

Samenwerken

Samenwerken

Ben jij een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken?

Tactisch

Tactisch

Kun jij financiële consequenties tactvol uitleggen?

Bereken en beantwoord

Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt rondom de uitkering voor iemand die wegens ziekte verzuimt. Enerzijds dat hij of zij de juiste uitkering krijgt door een secure berekening, anderzijds ook door een goede administratieve verwerking en vastlegging. De vragen over deze uitkering kun jij duidelijk beantwoorden. Of deze nu vanuit de werkgever komen of vanuit de zieke medewerker.

Kenmerken van een servicemedewerker:

Past deze combinatie van administratie en klantcontact bij jou?

Servicemedewerker verzuim en ziektewet