Casemanagers Ziektewet en Verzuim | Donderdag 26 oktober

Maak kennis met Robidus tijdens onze open dag

Donderdag 26 oktober organiseren wij een open dag in Zaandam voor mensen met affiniteit voor verzuimbegeleiding of re-integratie en die geïnteresseerd zijn in een overstap naar Robidus. Heb jij ervaring met het benaderen van medewerkers in het verzuim en geef jij iemand nét dat extra zetje, maar altijd met respect voor de mens, en richt jij je op duurzame inzetbaarheid op de lange termijn? Dan past de functie Casemanager Ziektewet of Casemanager Verzuim wellicht bij jou. Ook wanneer een Adviserende functie over langdurige verzuim- en WGA-dossiers in dienst jou aanspreekt maken we graag kennis met je. Kom naar de open dag en ontdek het zelf.

Matchen met Robidus

Op donderdag 26 oktober organiseren wij een open dag in Zaandam. Tijdens deze dag zijn er meerdere medewerkers van Robidus aanwezig om jou kennis te laten maken met ons, de sfeer, de verschillende brancheteams en de werkzaamheden.

Deze dag is de perfecte manier om (werknemers van) Robidus te leren kennen en te ervaren of er een match is met onze organisatie. Natuurlijk willen we jou ook beter leren kennen! Wij horen graag wie jij bent en wat je ambities zijn. Gedurende de gesprekken is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de medewerkers die werkzaam zijn bij Robidus.
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Nieuwsgierig geworden?

Casemanager Ziektewet​

Casemanager Ziektewet

Als Casemanager Ziektewet zet jij je in om werknemers te helpen hun inzetbaarheid te verbeteren. Vanuit jouw ervaring weet je hoe je een zieke (ex)werknemer moet benaderen. Je geeft overwegend telefonisch advies aan leidinggevenden en HR business partners van onze klanten. Jouw advies richt zich op het contact van de leidinggevende met de zieke werknemer over de begeleiding gedurende de werkhervatting. Tevens ondersteun je in het proces van de Wet verbetering poortwachter.

Er wordt van je verwacht dat je empathisch en flexibel bent. Je kan procesmatig en nauwkeurig werken. Je beschikt over beïnvloedingsvaardigheden en je houdt met gemak overzicht en structuur. Regie voeren is als een tweede natuur en je vindt het leuk om mee te denken over de verbetering van onze processen en diensten.

Ontdek of de functie Casemanager Ziektewet bij jou past!

Casemanager Verzuim

Als Casemanager Verzuim ben je (telefonisch) sparringpartner van leidinggevenden en HR business partners van onze klanten. Klantbezoek op locatie bij onze klanten behoort tot de mogelijkheden. Jouw advies richt zich op het contact van de leidinggevende met de zieke werknemer over de begeleiding gedurende de werkhervatting.

Je werkt voor specifieke klanten binnen een vaste klantenportefeuille. Hierdoor ken jij jouw klant(en) goed en weet je wat er voor jouw klanten relevant is zodat jij de klant goed kan adviseren over welke re-integratiemogelijkheden passend zijn. Verslaglegging is essentieel om alle stappen van de Wet verbetering poortwachter tijdig en volledig te kunnen volgen. Dossiers leg je vast in een door ons eigen ontwikkeld systeem, HRControlNet

Ontdek of de functie Casemanager Verzuim bij jou past!

Casemanager Verzuim

Werken bij robidus betekent

Werken bij robidus betekent
Programma

Programma

14:00 – 14:15      Presentatie over Robidus

14:15 – 14:45      Werken als Casemanager bij Robidus

14:45 – 15:00     Rondleiding over de afdeling

15:00 – 15:10      Pauze

15:10 – 16:00      In gesprek met medewerkers van Robidus

Vanaf 16:00         Afsluiting met een borrel

PAST onze dienstverlening bij jou?

Pragmatisch

Pragmatisch

Ben jij flexibel en doelgericht? Raak je niet snel onder de indruk van veranderingen?

Waarderen

AANDACHT

Kun jij met gevoel van respect communiceren, maar ook makkelijk schakelen naar zakelijke communicatie?

Samenwerking

Samenwerken

Ben jij de verbinder die alle betrokkenen dezelfde richting op krijgt?

Tactvol icoon

Tactvol

Kun je jouw gesprekspartner op een prettige manier beïnvloeden en overtuigen?

Herken jij jezelf hierin?

Heb jij dit ons te bieden?