Word developer bij Robidus

Bouw aan de inzetbaarheid van de toekomst

Met behulp van software help jij mensen vooruit. Bij Robidus dragen developers bij aan de inzetbaarheid van Nederland. De software waar jij je sterk voor maakt, is de verbindende factor op het gebied van sociale zekerheid. Onze ambitie is om het beste inzetbaarheidsplatform van Nederland te bouwen. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Robidus Solutions

Bij Robidus Solutions, onderdeel van Robidus, staat de ontwikkeling van software centraal. Onze developers leveren kennisintensieve SaaS-software (Software as a Service), geschikt voor de uitvoering van wet- en regelgeving binnen het domein van sociale zekerheid. Met het inzetbaarheidsplatform verbinden we de spelers binnen dit domein zoals werkgevers, service providers, verzekeraars en uitvoeringsinstanties.

Continue ontwikkeling

Ons doel is om software, zoals HRControlNet, continu te optimaliseren en het compliant te laten zijn aan de privacy wetgeving. Bescherming en veiligheid van de gegevens staan bij ons altijd voorop. Het team van Robidus Solutions bestaat uit developers en specialisten die kennis van wetgeving en ICT combineren in diverse SaaS oplossingen.

Bouw jij straks aan de inzetbaarheid van de toekomst?

PAST onze dienstverlening bij jou?

Pragmatisch

praktisch

Jij houdt je kennis up-to-date
en past dit naadloos toe in de praktijk.

Analytisch

Analytisch

Als developer zoek je zaken grondig uit én geef je advies op basis van feiten.

systematisch

systematisch

Jij laat niets aan het toeval over: je werk is duidelijk geordend en gestructureerd.

Technisch

Technisch

Je bent technisch sterk onderlegd én kunt dit overbrengen aan collega’s en klanten.

Developers aan het woord:

Welke developer ben jij?

Robidus Solutions werkt agile met meerdere scrum teams, waarbij ontwerp en uitvoering elkaar snel opvolgen. We hebben diverse rollen voor agile productontwikkeling:

welke-developer-ben-jij
Developer

Werken bij Robidus betekent: