Kom werken bij Robidus

Word Casemanager Ziektewet en Verzuim | Leer-werktraject

Wil jij medewerkers helpen om duurzaam te re-integreren op de arbeidsmarkt, maar heb je hier nog weinig ervaring mee? Dan is dit je kans! Robidus zoekt regelmatig Casemanagers Ziektewet en Verzuim. Heb jij nog geen ervaring met casemanagement? Dan bieden we jou een uniek leer-werktraject aan.

Casemanager Ziektewet en Verzuim | 32 - 40 uur | Zaandam

Als Casemanager Ziektewet en Verzuim ben je de (telefonische) sparringspartner van leidinggevenden en HR business partners van onze klanten. Je geeft ze waardevol advies om verzuimende medewerkers duurzaam te re-integreren op de arbeidsmarkt. Je werkt voor specifieke klanten, leert ze goed kennen en kan ze daardoor van passend advies voorzien. In korte tijd doe je veel nieuwe kennis op, en er is volop ruimte om te sparen met jouw meer ervaren collega’s.

Robidus Ziektewet En Verzuim

Uniek leer-werktraject

Tijdens het leer-werktraject leiden we je in 1 maand op tot volwaardige Casemanager. Een ervaren Casemanager begeleidt je in je eerste weken met persoonlijke trainingen. Je leert over onderwerpen als WIA, Ziektewet, eigenrisicodragerschap, Wet verbetering poortwachter en privacywetgeving. Maar we gaan ook werken aan je soft skills, zoals communicatieve vaardigheden, gesprekstechnieken en omgaan met weerstand. Zo bouwen we een stevige basis voor jouw verdere carrière.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken binnen de afdeling Operations. Je werkt vanuit ons kantoor in Zaandam of op locatie bij onze klanten verspreid door heel Nederland. Je krijgt ook de mogelijkheid om deels thuis te werken. Je komt te werken in een gedreven en divers team met volop mogelijkheden voor ontwikkeling!

PAST onze dienstverlening bij jou?

Icon procesbewaker

Procesbewaker

Kun jij tijdlijnen bewaken en sturen op resultaten?

advies

Advies

Jij weet hoe je het beste kunt adviseren over diverse re-integratie mogelijkheden.

Sparringspartner Icoon

Sparringspartner

Jij krijgt er energie van om samen met anderen naar oplossingen te zoeken voor zieke medewerkers.

Tactvol icoon

Tactvol

Jij beïnvloedt en overtuigt je gesprekspartner op een prettige en menselijke manier.

Over Casemanager Ziektewet en Verzuim

Als jij affiniteit hebt met re-integratie en meer ervaring wil op doen als Casemanager, dan is dit de ideale functie voor jou. Wij bieden je een jaarcontract voor de functie Casemanager, maar onze insteek is voor de langere termijn. We gaan voor een dienstverband waarin groei voorop staat: jouw persoonlijke groei en daarmee de groei van Robidus. We ondersteunen je daarom met formele en informele trainingen en opleidingen.

Taken van een Casemanager Ziektewet en Verzuim

Taken Casemanager
Bied Jij Ons Dit

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Met ons inhouse opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb jij de tools om volop aan je skills en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van
€ 200. Naast vakkennis en andere vaardigheden vinden wij het belangrijk om fit en vitaal te blijven, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ werk jij aan een betere leefstijl.

Daarnaast is Robidus aangesloten bij LifeCheck. Bij LifeCheck ontvang je kosteloos, snel en veilig toegang tot diverse online diensten: allemaal in relatie tot je gezondheid. Spreek bijvoorbeeld met een arts of raadpleeg een professionele coach. Krijg advies van een voedingsdeskundige, doe mee aan het Get Fit programma of krijg hulp bij het stoppen met roken.

En verder: