Word casemanager verzuim bij Robidus

Wil jij HR-professionals helpen verzuim te beperken?

Bijdragen aan de inzetbaarheid van Nederland? Bij Robidus werk je samen met werkgevers en werknemers aan arbeidsperspectief. Onze casemanagers verzuim helpen leidinggevenden bij de begeleiding van verzuimende werknemers. Past deze functie bij jou?

Combineer advies en procesbewaking

Jouw advies maakt het traject van verzuimbegeleiding doeltreffender en efficiënter voor de leidinggevende en/of HR-professional van een zieke werknemer. Je kent alle mogelijkheden en best practices om een zieke werknemer weer gezond op zijn of haar werkplek te krijgen. Ga het gesprek aan om dit proces in goede banen te leiden. Hierin draag je suggesties aan waarmee je jouw gesprekspartner stuurt op een duurzame terugkeer van de verzuimende medewerker.

De verzuimbegeleiding in Nederland kent tal van regels en voorwaarden. Logisch, maar deze zijn niet aan iedereen besteed. Wel aan jou, jij kent al deze processen tot in de puntjes en zorgt ervoor dat de leidinggevende en/of HR professional deze juist én tijdig nakomt.

Past deze combinatie van adviseren en procesbewaking bij jou? Word casemanager verzuim

Werken bij Robidus als Casemanager Verzuim

Werken bij Robidus betekent:

PAST onze dienstverlening bij jou?

Procesbewaker

Procesbewaker

Kun jij tijdlijnen bewaken
en sturen op resultaten?

Advies

Advies

Kun jij de voor- en nadelen van diverse re-integratie-mogelijkheden overbrengen?

sparringpartner

Sparringspartner

Vind jij het leuk om samen met anderen naar oplossingen te zoeken?

Tactvol spreken

Tactvol

Kun je jouw gesprekspartner op een prettige manier beïnvloeden en overtuigen?

Adviseer over duurzame inzetbaarheid

Je bent proactief in het adviseren en bewaken van processen, zo nodig zet je interventiepartijen in voor bijvoorbeeld een arbeidsdeskundig onderzoek of een tweede spoortraject. Je biedt adviezen en oplossingen aan als je knelpunten signaleert in het verzuimproces. Jij hebt aandacht voor de klant, bent op de hoogte van de wettelijke kaders en naast een scherpe blik heb je de kennis om te sturen richting duurzame inzetbaarheid.

Kenmerken van een casemanager verzuim:

Is het vak van Casemanager Verzuim iets voor jou?