Kom werken bij Obra: de onafhankelijke arbodienst van Robidus

Word casemanager taakdelegatie | Leer-werktraject

Wil jij medewerkers die ziek zijn uitgevallen weer aan het werk helpen? Dan zij wij op zoek naar jou. We bieden je een uniek leer-werktraject aan. Je hebt geen vergelijkbare werkervaring nodig, die bouw je bij ons op!

Werken aan werk

Obra (de arbodienst van Robidus) is een groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe casemanagers. Samen met onze klanten en met de bedrijfsarts werk je aan het voorkomen van verzuim. Ziek uitgevallen werknemers help je samen met de bedrijfsarts weer terug naar werk. Duurzame inzetbaarheid staat daarbij voorop, zodat de kans op herhaling van uitval zo gering mogelijk is. Dat noemen we bij Robidus ook wel ‘samen werken aan arbeidsperspectief’: de kans op behoud van werk en inkomen zo groot mogelijk maken.

Casemanager taakdelegatie

Een casemanager taakdelegatie voert taken uit in opdracht en onder toezicht van de eindverantwoordelijke, meestal de bedrijfsarts.

Uniek leer-werktraject

Tijdens het leer-werktraject leiden we jou op tot een volwaardige casemanager. Een ervaren casemanager taakdelegatie en een bedrijfsarts begeleiden jou bij de volgende leermodules:

 • Wet verbetering poortwachter
 • Gespreksmodellen en -technieken
 • Werkwijzen en systemen
 • Werkwijze bij taakdelegatie
 • Kennismaking met de bedrijfsarts
 • Meeluisteren met casemanagers.

De eerste fase van het leer-werktraject sluit je af met een kennistoets en het ondertekenen van de taakdelegatieovereenkomst met de bedrijfsarts. Hierna voer je jouw eerste gesprekken, onder begeleiding van een arts en ervaren casemanagers.

Je komt te werken bij Obra. Onze kantoren bevinden zich in Zaandam en Breukelen. Uiteraard kun je gedeeltelijk vanuit huis werken. Je krijgt te maken met verschillende opdrachtgevers in diverse branches en variërend in grootte. Door de nauwe samenwerking tussen Robidus en Obra bieden we onze klanten een goede en onderscheidende dienstverlening. Je komt te werken in een gedreven en divers team. In deze fijne omgeving sta je er nooit alleen voor, kun je jezelf goed ontwikkelen en werk je ook aan je eigen arbeidsperspectief.

PAST onze dienstverlening bij jou?

pragmatisch

Pragmatisch

Jij bent flexibel, doelgericht en gaat goed om met veranderingen.

Analytisch

Aandacht

Jij communiceert met gevoel en respect en schakelt ook naar het zakelijke aspect.

 
sociaal

Samenwerken

Jij bent de verbinder die alle betrokkenen dezelfde richting op krijgt.

 
toegewijd

Toegewijd

Jij krijgt energie wanneer je medewerkers, die even niet kunnen werken, vooruit brengt.

 

Volop kansen

Obra is een jonge organisatie met gezonde groeiambities. Daarom besteden we aandacht aan het opleiden van onze medewerkers. Bij ons ga je aan de slag met supervisie en intervisie Volop kansen om te ontwikkelen dus.

Taken van een casemanager taakdelegatie:

 • Je begeleidt zieke medewerkers zodat zij snel en duurzaam re-integreren.
 • Je stelt, tijdens telefonische consults, de juiste vragen om de situatie te doorgronden.
 • Je maakt een probleemanalyse/terugkoppeling en toetst dit bij een bedrijfsarts.
 • Je stelt interventies voor die de medewerker helpt om duurzaam te re-integreren.
 • Je geeft advies aan werkgevers om verzuim te verlagen of helemaal te voorkomen.
 • Je komt regelmatig met voorstellen om de Obra-diensten verder te ontwikkelen.
 • Je werkt bij al deze stappen nauw samen met de bedrijfsarts en collega’s.
Volop kansen
Jouw eigenschappen

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Vanuit de mogelijkheden van ons inhouse opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb je tools om volop aan je skills en persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van € 200. Naast vakkennis en andere vaardigheden is het ook belangrijk om fit en vitaal te blijven, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ begrijp jij hoe je betere leefstijlkeuzes maakt.

En verder…