Werken bij

Persoonlijke ontwikkeling

Wij geven om het arbeidsperspectief en de inzetbaarheid van onze eigen medewerkers. Zo kijken we samen naar jouw groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt een Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget en kunt gebruik maken van een inzetbaarheidscoach.

Robidus kiest ervoor om een praktische invulling te geven aan inzetbaarheid door met jou te werken aan jouw arbeidsperspectief. In onze jaarlijkse Beoordelings- en Groeigesprekken (BenG) staat dit onderwerp dan ook centraal.

Samen met je manager sta je regelmatig stil bij je eigen inzetbaarheid. We kijken daarbij verder dan de wijze waarop je je huidige functie uitvoert: Wat zijn je ambities? Hoe kan Robidus je daarbij ondersteunen?

Persoonlijk Inzetbaarheidsbudget

Iedere medewerker krijgt de beschikking over een Persoonlijk InzetbaarheidsBudget (PiB), waarmee je jouw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Je kunt dit budget gebruiken voor een specifieke training die (in)direct verband houd met je werk, denk aan een Excel-training of een cursus in communicatie. Je kunt het budget ook inzetten op persoonlijk vlak, bijvoorbeeld een coach op het gebied van een gezonde levensstijl.

Online leeromgeving

Robidus maakt gebruik van een online leeromgeving, waardoor het makkelijk voor jou is om bij te blijven op je vakgebied en om jezelf verder te ontwikkelen.
Persoonlijke Ontwikkeling