Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

Stagefonds uitgesteld

De uitvoering van het Stagefonds is uitgesteld tot 2021, dit om uitvoering te kunnen geven aan de zorgbonus. Kort gezegd houdt dit in dat werkgevers later een beschikking zullen ontvangen en dus ook later de uitbetaling.

Als gevolg van de COVID-19 uitbraak heeft de overheid medewerkers in de zorg een bonus toegekend van € 1.000,-, de zogenoemde zorgbonus. Deze zorgbonus is bedoeld voor de medewerkers in de zorg die in hun werk de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus hebben ondervonden. De uitvoering voor het uitbetalen van deze zorgbonus is belegd bij Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen, ook wel bekend onder DUS-I.

Deze uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport (VWS) is tevens verantwoordelijk voor de uitvoering van de subsidieregeling Stagefonds Zorg. Om uitvoering te geven aan de zorgbonus is besloten om de uitvoering van de subsidieregeling van het Stagefonds Zorg in 2021 te laten plaatsvinden in plaats van in het najaar van 2020. In de week van 5 oktober zal er verder informatie volgen vanuit het Ministerie van VWS over de impact van de uitvoering van de subsidieregeling Stagefonds Zorg.

WILT U MEER INFORMATIE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Whitepaper benutten regelgeving

Wat vindt u in deze whitepaper?

Op de hoogte blijven van al het Nieuws rondom sociale zekerheid?

Vul hieronder uw gegevens in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.