Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws

PSO-certificering voor Robidus

Arbeidsperspectief is een belangrijk begrip voor Robidus. Arbeidsperspectief betekent dat iedereen, op basis van individuele mogelijkheden en rekening houdend met de beperkingen, in staat is om het eigen inkomen te (blijven) verdienen. Vandaar dat Robidus trots is dat zij nu beloond is met een PSO-certificering.

Het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is een belangrijk onderwerp in onze maatschappij en in het overheidsbeleid. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat objectief inzichtelijk maakt hoe een organisatie hiermee omgaat. Uit de audit is gebleken dat Robidus, en al haar dochters, voldoet aan deze PSO-normering.

Robidus wil mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk helpen. Dit doen we bijvoorbeeld door nieuwe medewerkers een buddy toe te wijzen die hen begeleidt in de eerste periode, we passen de werkplek aan met een speciale bureaustoel, beeldscherm of iets dergelijks of we passen de werkzaamheden aan aan de individuele mogelijkheden.

Tevens stimuleert Robidus leveranciers en andere partijen om sociaal te ondernemen. We hebben speciaal opgeleide PSO-consultants die werkgevers helpen bij het vormgeven van een inclusief personeelsbeleid.

Op de hoogte blijven van al het Nieuws rondom sociale zekerheid?

Vul hieronder uw gegevens in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maandelijks het laatste nieuws in uw mailbox

Word casemanager taakdelegatie

Wil je graag zieke medewerkers ondersteunen bij hun herstel, maar heb je nog geen ervaring als casemanager? Dan is dit jouw kans! Start bij Obra, de arbodienst van Robidus, met een uniek leer-werktraject. Leer het vak en ga direct aan de slag.