Open dag

Pas jij in het team van Robidus?

Robidus kijkt altijd uit naar nieuwe talenten die willen bijdragen aan het arbeidsperspectief van Nederland. Op donderdag 27 februari organiseren wij daarom een open dag voor Casemanagers en Werkhervatting Specialisten. Geïnteresseerd in een overstap naar Robidus? We maken graag kennis met jou.

Word Casemanager of Specialist Werkhervatting

Ben jij klaar voor een nieuwe functie binnen jouw vakgebied? Wil je kennis met maken met Robidus en snel weten of er een match is? Ben je benieuwd naar de verschillende rollen en de carrièremogelijkheden die we bieden? Op onze open dag geven onze medewerkers persoonlijk antwoord op al jouw vragen. Zo ontdek je binnen een paar uur of we de organisatie zijn die bij jou past. Maak kennis met de sfeer, verschillende brancheteams, werkzaamheden en verantwoordelijkheden én misschien wel je nieuwe collega’s.
Op de open dag vertellen we je meer over Robidus; wie we zijn, wat ons beweegt en waarom wij anders te werk gaan dan anderen. Verder vertellen we meer over de twee functies die in de spotlight staan: Casemanager en Werkhervatting Specialist. Daarnaast vinden we het vooral belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan. Gedurende de gesprekken en de borrel is er gelegenheid om vragen te stellen aan het team die nu werkzaam is bij Robidus. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten.
Dit kun je op de dag verwachten:
  • 14:00 - 14:30 Presentatie over Robidus
  • 14:30 - 15:00 Werken als Casemanager bij Robidus
  • 15:00 - 15:30 Werken als werkhervatting specialist bij Obra
  • 15:30 - 16:00 Rondleiding over de afdeling
  • 16:00 - 17:00 In gesprek met Casemanagers
  • 17:00 - 18:00 Borrel met het team van Robidus
Programma open dag - Robidus
Goed om te weten:
Wanneer Donderdag 27 februari 2020

Hoe laat Van 14:00 tot 18:00 uur

Locatie Ankersmidplein 2, Zaandam

Ja, ik word Casemanager.
Als Casemanager bij Robidus help jij werknemers om hun inzetbaarheid te verbeteren. Je bent in staat om op het juiste moment nét dat extra zetje te geven, maar altijd met respect voor de mens. Vanuit jouw ervaring weet je hoe je een verzuimende werknemer benaderd. Klinkt dit interessant en wil jij je talent inzetten bij Robidus? Dan is de vacature Casemanager jou wellicht op het lijf geschreven. Ontdek het op onze open dag.
Ja, ik word Specialist Werkhervatting.
Obra, de arbodienst van Robidus, is gestart om nog meer kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten. Wij geloven dat herstellen en werken in veel gevallen hand in hand gaan. Vanuit dit perspectief doen we de verzuimbegeleiding anders. We starten bij het begin; welke factoren hebben invloed gehad op de ziekmelding en hoe kunnen we deze beïnvloeden? Als Specialist Werkhervatting kun jij, onder taakdelegatie van een bedrijfsarts, de juiste vragen stellen, adviezen geven en zo sturing geven aan betrokkenen die zich ziek gemeld hebben. Is deze uitdaging iets voor jou? Ontdek het op de open dag.

Meld je aan: Robidus open dag

Wil je met ons kennismaken op de open dag op 27 februari? Meld je dan uiterlijk 19 februari aan via onderstaand formulier. Stuur ons daarmee je CV en een korte uitleg waarom je kennis wilt maken met Robidus.

Uiterlijk donderdag 20 februari hoor je van ons of we je uitnodigen voor de open dag op donderdag 27 februari.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met:

Chantal van Hilst – Dekker, Recruiter Robidus

Man aan de telefoon

aanmeldformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.