Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Vakgebieden


Robidus is dé specialist op het gebied van sociale zekerheid. We hebben plek voor talenten en specialisten met verschillende achtergronden, die elke dag het verschil willen maken voor onze klanten. Onze dienstverlening is pragmatisch en vraagt om daadkrachtige mensen.

Consultancy

Inzetbaarheid, verzuim, subsidies, kortingen en arbeidsongeschiktheid zijn gesneden koek voor de Robidus consultant. Vanuit deskundigheid, met behulp van creativiteit en ervaring, ondersteunen zij onze klanten op hun specifieke kennisgebied. De Robidus consultant: Specialist op de inhoud, partner in de business.

Robidus Service Center

De uitvoering van onder andere het Ziektewet eigenrisicodragerschap en het benutten van SV-regelingen, wordt door de medewerkers van het Robidus Service Center, namens onze klanten, uitgevoerd. De organisatie streeft een kwaliteit op het hoogste niveau na, waarbij we het klantbelang centraal stellen. Klantgerichtheid, goede vakkennis en uitstekende administratieve vaardigheden zijn cruciaal om deze taken uit te voeren.

Software

HRControlNet, onze software, is hét inzetbaarheidsplatform voor werkgevers, verzekeraars en interventionisten. Gericht op toegevoegde waarde en inzicht, met als motto “maximale opbrengst tegen minimale inspanning en risico’s voor onze klanten”. Deze software wordt ontwikkeld door specialisten, die diepgaande IT kennis combineren met pragmatisch denken in waarde voor de klant.

Administratie & Support

Een baan bij Administratie & Support binnen Robidus is geen doorsnee administratieve functie. De organisatie is continu in ontwikkeling, de dienstverlening is divers. Bij een service level op het hoogst niveau hoort een best practice ondersteunende, interne organisatie. Onze stafmedewerkers zijn servicegerichte vakmensen, die continu denken in verbetering en net dat stapje meer doen.

Commercie

Robidus streeft naar een langdurige win-win relatie met haar klanten, door het optimaliseren van arbeidsparticipatie. We adviseren op strategisch- en tactisch niveau, volgens een indeling naar sectoren. Hierdoor weten we precies welke ontwikkelingen spelen bij onze klanten. Een integrale aanpak, onder meer strategische consultancy, software, outsourcing en verzekeringen, bepaalt de kwaliteit van jouw advies. Binnen het commerciële team werken betrokken medewerkers die denken in creatieve totaaloplossingen die van toegevoegde waarde zijn voor de klant.