Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Persoonlijke ontwikkeling

Robidus kiest ervoor om een praktische invulling te geven aan duurzame inzetbaarheid om zo jouw inzetbaarheidsprofiel te optimaliseren. Dit doen wij door inzetbaarheid te koppelen aan de BenG cyclus, ons uitgebreide Beoordelings- en Groeibeleid.


Samen met je manager sta je regelmatig stil bij je eigen inzetbaarheid. We kijken daarbij verder naar de wijze waarop je je huidige functie uitvoert: Wat zijn je ambities? Hoe kan Robidus je daarbij ondersteunen?

Iedere medewerker krijgt daarnaast de beschikking over een Persoonlijk InzetbaarheidsBudget (PiB), waarmee je jouw kansen op de arbeidsmarkt kunt vergroten. Je kunt dit budget gebruiken voor een specifieke training die (in)direct verband houd met je werk, bijvoorbeeld een (gevorderde) training Excel. Maar je kunt het ook inzetten op meer persoonlijk terrein, bijvoorbeeld een coach op het gebied van een gezonde levensstijl.

Robidus professionals hebben verschillende achtergronden, maar in elk geval één ding gemeen: ze denken na over waar ze naartoe willen.

Beter in je werk worden door je af te vragen of het beter kan, is een belangrijk speerpunt.
Vooruitstrevend ondernemen is uitsluitend mogelijk door continu in beweging te zijn en te blijven. Niet alleen als organisatie, maar ook als medewerker.