Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

SV Manager

Grip op regelingen en claims

Met de procesgestuurde applicatie SV Manager beheerst u alle SV-regelingen op een efficiënte en effectieve manier. Mogelijkheden om regelingen te benutten worden gesignaleerd, de claim wordt eenvoudig ingediend en bewaakt. De applicatie waarborgt een optimale uitvoering, waardoor u zeker weet dat u de gelden krijgt waar u recht op heeft.

De Nederlandse SV-wetgeving omvat veel regelingen, elk met eigen voorwaarden en procesvereisten. Voor werkgevers is het lastig om deze continu veranderende materie up-to-date te houden en om aanvragen op de juiste wijze in te dienen. Veel werkgevers laten bewust of onbewust veel subsidies en kortingen onbenut. Het kennen van de regeling en het aanvraagproces vergt (te) veel van de schaarse HR-capaciteit.

Hoe werkt de SV Manager?

Door het combineren van actuele kennis van de regelgeving en de bijbehorende processen, met gegevens uit uw (geüploade) personeelsbestand, signaleert u kansen. Het stelt u in staat een claim-aanvraag in te dienen, die vanzelfsprekend volledig gemonitord wordt. Ter ondersteuning van uw HR-beleid kunt u diverse rapportages gebruiken. Zo ziet u met één druk op de knop hoeveel geld u heeft ontvangen en ziet u de status per regeling of per medewerkersdossier.

Wat levert de SV Manager u op?

  • Compliant aanvraagproces voor SV-regelingen.
  • Optimaal benutten van alle regelingen.
  • Operationele efficiency.
Deel deze pagina
Stel een vraag