Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Grip op sociale zekerheid

Verlagen arbeidskosten, voorkomen uitval en voldoen aan wettelijke verplichtingen

Voor grote werkgevers beperkt Robidus de risico’s van verzuim, Ziektewet, WIA en WW door optimale benutting van de wettelijke regelingen én het sturen op inzetbaarheid.

De verschuiving van het sociale vangnet van overheid naar werkgever brengt financiële en administratieve verplichtingen met zich mee. De uitvoering van de sociale zekerheid is complex en heeft betrekking op een klein deel van uw personeelsbestand. Ongemerkt drukken deze werkzaamheden zwaar op uw dagelijkse praktijk, terwijl u de focus bij voorkeur elders legt.

Voor de meeste organisaties staat uitvoering van de sociale zekerheid niet hoog op de agenda. Doorstroom, duurzame inzetbaarheid en talentmanagement zijn de strategische HR thema’s. Maar komt uw HR afdeling daar wel aan toe gezien de toenemende complexiteit van de sociale zekerheid?

Uitvoering sociale zekerheid

Met de inzet van de Robidus specialisten bent u verzekerd van een effectieve en compliant uitvoering van de sociale zekerheid waarbij duurzame inzetbaarheid centraal staat. Hierdoor verlagen we uw HR gerelateerde kosten en wordt uw administratieve druk verminderd. Zodat u zich zonder zorgen kunt richten op de strategische HR thema’s.

Stel een vraag
Facts & Figures Robidus
  • Ruim 25% van organisaties met minimaal 500 dienstverbanden werken samen met Robidus
  • Uitvoering van SV-regelgeving op een totale loonsom van ruim 7 miljard euro
  • Faciliteren van het ZW, WGA en WW eigenrisicodragerschap voor ruim 700 werkgevers, elk met een minimale loonsom van 15 miljoen euro
  • Ruim 1.500 HR medewerkers gebruiken de unieke Robidus software
Robidus voldoet aan ISAE3402 normering
De informatiebeveiliging van Robidus is ISO 27001 gecertificeerd