Downloads

SV-regelingen: werken aan een inclusieve arbeidsmarkt

Iedereen een eerlijke kans bieden op een baan. Dat is wat de Nederlandse maatschappij wil. Daarom stimuleren diverse subsidies en regelingen u als werkgever om bij te dragen aan het arbeidsperspectief van specifieke groepen. Wat maakt deze SV-regelingen complex? Welke kansen en voordelen zijn er? En hoe benut u deze regelingen optimaal?

Onze experts leggen het uit in onze whitepaper.

Robidus sv regelingen mockup

Download de whitepaper
over SV-regelingen

Vul onderstaande gegevens in en u ontvangt de whitepaper kosteloos in uw mail.

Complexiteit van SV-regelingen

De wet- en regelgeving rondom SV-regelingen breidt uit. Nederland kent inmiddels tal van subsidies, kortingen en compensatieregelingen. Deze regelingen brengen uitdagingen met zich mee. Zo kent elke regeling zijn eigen administratieve eisen en aanvraagprocedure; die continu onderhevig zijn aan verandering. Daarnaast vraagt de diversiteit aan doelgroepen om specialistische kennis.


Een juiste uitvoering (inclusief een volledige dossiervorming) voorkomt de kans op boetes of naheffingen. Hier wordt steeds strenger op gecontroleerd. Daarom moet u continu op de hoogte zijn van ontwikkelingen en routinematig uw kennis bijhouden. Hierdoor biedt u als werkgever arbeidsperspectief aan kwetsbare groepen, participeren meer mensen op de arbeidsmarkt, loopt u geen onnodige financiële risico’s en benut u SV-regelingen optimaal.

Man en vrouw in overleg met elkaar
Robidus whitepaper SV Regelingen

Dit ontdekt u in de whitepaper:

  • De diversiteit aan SV-regelingen: alle vormen op een rij.
  • 3 belangrijke redenen voor de complexiteit van SV-regelingen.
  • Experts laten zien hoe u deze regelingen optimaal benut.
  • Veelgemaakte fouten bij het benutten van de regelingen.

 

Ga voor een inclusieve organisatie.