Met de SV-benchmark weet u snel of u het maximaal haalbare benut

Maak efficiënt gebruik van HR-gerelateerde subsidies

Heeft uw organisatie in het verleden achteraf subsidies geclaimd? Dit is vanaf 2021 niet meer mogelijk. Subsidies en no-risk statussen moeten binnen drie maanden worden opgevraagd. Doet u dat niet? Dan vervalt het recht op deze subsidie of regeling. Voorkom dat u als werkgever onnodig veel geld misloopt.

Benut u alle SV-regelingen?
Robotisering binnen SV-regelingen

Robotisering binnen SV-regelingen

Robidus heeft in de afgelopen jaren geïnvesteerd in automatisering en robotisering op gebied van SV-regelingen. Hierdoor claimt u op het juiste moment én volledig compliant diverse subsidies en regelingen. Onze innovaties zorgen ervoor dat geen subsidie onbenut blijft. Daarnaast halen we een responsratio van 95% op de status-uitvraag bij uw werknemers. Hiermee ontzorgen we u als werkgever, voor slechts een fractie van de kosten die u gewend bent bij het claimen met terugwerkende kracht.

Benut u alle SV-regelingen?

Robidus SV-benchmark

Maakt u gebruik van alle beschikbare subsidies en kortingen?

Met ruim 20 jaar ervaring en meer dan 100 SV-specialisten weten we welke benutting mogelijk is voor uw organisatie. Robidus voert de SV-regelingen uit voor ruim 150 grote werkgevers in verschillende branches. Hierdoor kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van de extra opbrengsten die voor uw organisatie mogelijk zijn.

Met onze SV-benchmark vergelijkt u uw financiële inkomsten uit SV-regelingen met die van vergelijkbare organisaties in uw sector én bepalen we het maximaal haalbare. Doet u het beter dan uw collega-werkgevers? Dan weet u direct dat u goed bezig bent. Ontvangt u minder? Dan is het aannemelijk dat u geld laat liggen. Het onderzoek neemt voor u weinig tijd in beslag en u ontvangt binnen een week de resultaten.

SV-regelingen benchmark

Deze werkgevers benutten
SV-regelingen optimaal:

Subsidies ook optimaal benutten?

Optimale benutting SV-regelingen

Het benutten van regelingen wordt steeds ingewikkelder. Doordat ze continu worden aangepast en aanvraagprocessen steeds complexer worden. Hierdoor benutten de meeste werkgevers slecht 65% van de mogelijkheden die er zijn. Kortom: veel werkgevers laten geld liggen. Door de uitvoering van SV-regelingen over te dragen aan Robidus, weet u zeker dat alle regelingen juist en volledig worden benut. Zonder dat u daar zelf veel capaciteit voor hoeft vrij te maken.

Benut u alle SV-regelingen?

Optimale benutting SV-regelingen

SV Service Center

Binnen ons SV Service Center combineren we specialistische kennis en handige tools. Door deze combinatie weet u zeker dat u geen inkomsten uit SV-regelingen misloopt en beschikt over een compliant administratie met 24/7 inzicht en managementrapportages.