Focus op preventie

Het Nieuwe WGA

Ondanks alle inspanningen zien we dat het aantal werknemers dat arbeidsongeschikt wordt, blijft stijgen. De verwachting is dat deze groei doorzet door krapte op de arbeidsmarkt en de verhoging van de pensioenleeftijd. 

 

Het is tijd voor iets nieuws!

Robidus introduceert het WGA Preventie Pakket. Kenmerkend voor het pakket is dat er in een zo vroeg mogelijk stadium, alles aan gedaan wordt om de WGA-instroom te voorkomen.

 
Mockup het Nieuwe WGA

WGA Preventie Pakket

Het nieuwe pakket van Robidus is een unieke combinatie tussen re-integratie, financiering en administratie. We helpen werknemers om weer aan de slag te gaan zodat de kosten voor werkgevers verlaagd worden.

Wat leest u in deze whitepaper?

Mensen praten over de nieuwe WGA

het nieuwe wga in één minuut

Video afspelen

De 3 onderdelen van het WGA Preventie Pakket:

Inzicht

Focus op
WGA preventie

In een zo vroeg mogelijk stadium doen we er alles aan om WGA-instroom te voorkomen. Met actieve inzet van interventies zorgen we er samen voor dat individuele arbeidsmogelijkheden benut worden.

Grip op kosten

De nieuwste financieringsvorm

De nieuwe vorm van eigenrisicodragerschap combineert de voordelen van de verschillende financieringsvormen. Bijzonder is dat u direct de vruchten plukt van preventie en re-integratie inspanningen.

Complexe Wet- en Regelgeving

Juiste uitvoering van de WGA verplichtingen

Met onze unieke software ondersteunen wij u bij een AVG-proof administratie en het nakomen van alle wettelijke verplichtingen. Het online dashboard biedt u inzicht in de ontwikkelingen van uw WGA-kosten en het risicoprofiel.

Voordelen Het Nieuwe WGA