Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Nieuws

De CAO VVT regelt inkomenszekerheid voor werknemers VVT. Loyalis verzorgt de verzekering exclusief.

Werknemers in de Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) krijgen vanaf 1 oktober 2022 extra inkomenszekerheid bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Vandaag is officieel door de CAO VVT-partners dit besluit bekend gemaakt. Wij zijn verheugd dat verzekeraar Loyalis deze gecombineerde WGA- en WW verzekering exclusief gaat verzorgen, gezien onze jarenlange strategische samenwerking om werknemers binnen de VVT van inkomenszekerheid te voorzien.

Deze “Loyalis Inkomenszekerheid VVT”-verzekering zorgt ervoor dat medewerkers vanaf aanvang van de COVID-pandemie een inkomensgarantie bij arbeidsongeschiktheid hebben van minimaal 70% van het loon. Ook verlengt deze verzekering de WW-duur tot maximaal 38 maanden.

De verzekering start al op 1 oktober 2022. VVT-werkgevers hebben de maand september om de verzekering in te regelen. De CAO VVT-partners hebben afgesproken dat rekening gehouden wordt met eventuele bestaande WIA-verzekeringen. De huidige WW-aanvullingsregeling gaat naadloos over in de nieuwe verzekering.

Robidus helpt u met het afsluiten, implementeren én uitvoeren van de “Loyalis Inkomenszekerheid VVT”-verzekering. Onze dienstverlening is een totaalpakket gebaseerd op verregaande ontzorging en heldere communicatie. We starten met het inregelen van de verzekering, we communiceren met uw werknemers op maat én zorgen dat uitkeringen juist worden toegekend. Onze dienstverlening kunnen wij kosteloos aanbieden, omdat deze gefinancierd wordt uit de standaard provisieregeling van verzekeraars.

Meld u aan voor de interactieve VVT online sessie en stel uw vraag.

Vraag vandaag nog de inkomenszekerheid VVT-dienstverlening aan. Dan bent u zeker voor 1 oktober klaar.

Vul uw gegevens in en wij starten direct het onderzoek.

Op de hoogte blijven van al het Nieuws rondom sociale zekerheid?

Vul hieronder uw gegevens in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Maandelijks het laatste nieuws in uw mailbox

Word casemanager taakdelegatie

Wil je graag zieke medewerkers ondersteunen bij hun herstel, maar heb je nog geen ervaring als casemanager? Dan is dit jouw kans! Start bij Obra, de arbodienst van Robidus, met een uniek leer-werktraject. Leer het vak en ga direct aan de slag.