Kom werken bij Obra: de onafhankelijke arbodienst van Robidus

Word casemanager taakdelegatie | Leer-werktraject

Wil jij zieke medewerkers helpen bij hun inzetbaarheid om ze zo terug te brengen naar het arbeidsproces, maar heb je hier nog geen ervaring mee? Dan is dit je kans! Obra zoekt casemanagers taakdelegatie en biedt jou een uniek leer-werktraject aan.

Casemanager:
Werken aan werk

Obra (de arbodienst van Robidus) is een groeiende organisatie en zoekt daarom nieuwe casemanagers. Als casemanager taakdelegatie werk je samen met de bedrijfsarts aan de inzetbaarheid van medewerkers. Naast de begeleiding van zieke medewerkers, help je werkgevers met het voorkomen van verzuim. Je werkt hierbij samen met de casemanagers van Robidus, de bedrijfsarts en de klant.

Uniek leer-werktraject

Tijdens het leer-werktraject leiden we jou op tot een volwaardige casemanager. Een ervaren casemanager taakdelegatie en een bedrijfsarts verzorgen samen de volgende modules: 1) Wet verbetering poortwachter, 2) Gespreksmodellen en -technieken, 3) Werkwijzen en systemen, 4) Werkwijze bij taakdelegatie, 5) Kennismaking met de bedrijfsarts en 6) Meeluisteren met casemanagers. De eerste fase van het leer-werktraject sluit je af met een kennistoets en het onderteken van de taakdelegatieovereenkomst met de bedrijfsarts. Hierna voer je jouw eerste gesprekken, onder begeleiding van een arts en ervaren casemanagers.

Je komt te werken bij Obra, onze kantoren bevinden zich in Zaandam en Breukelen. Uiteraard kun je ook gedeeltelijk vanuit huis werken. Door de nauwe samenwerking tussen Robidus en Obra bieden we onze klanten een goede en onderscheidende dienstverlening. Je komt te werken in een gedreven en divers team. In deze fijne omgeving sta je er nooit alleen voor, kun je jezelf goed ontwikkelen en werk je prettig samen!

PAST onze dienstverlening bij jou?

pragmatisch

Pragmatisch

Jij bent flexibel, doelgericht en gaat goed om met veranderingen.

Analytisch

Aandacht

Jij communiceert met gevoel en respect en schakelt ook naar het zakelijke aspect.

 
sociaal

Samenwerken

Jij bent de verbinder die alle betrokkenen dezelfde richting op krijgt.

 
toegewijd

Toegewijd

Jij krijgt energie wanneer je medewerkers, die even niet kunnen werken, vooruit brengt.

 

Casemanager taakdelegatie

Obra is een jonge organisatie met gezonde groeiambities. Daarom besteden we aandacht aan het opleiden van onze medewerkers. Volop kansen om te ontwikkelen dus! Je krijgt te maken met verschillende opdrachtgevers, die variëren in grootte tot duizenden werknemers. Ga bij een professionele organisatie aan de slag met volop supervisie en intervisie.

Taken van een casemanager taakdelegatie:

  • Je begeleidt zieke medewerkers zodat zij snel en duurzaam re-integreren.
  • Je stelt, tijdens telefonische consults, de juiste vragen om de situatie te doorgronden.
  • Je maakt een probleemanalyse/terugkoppeling en toetst dit bij een bedrijfsarts.
  • Je stelt interventies voor die de medewerker helpt om duurzaam te re-integreren.
  • Je geeft advies aan werkgevers om verzuim te verlagen of helemaal te voorkomen.
  • Je komt regelmatig met voorstellen om de Obra-diensten verder te ontwikkelen.
  • Je werkt bij al deze stappen nauw samen met de bedrijfsarts en collega’s.
opleidingstraject casemanager
Heb jij ons dit te bieden

Heb jij dit ons te bieden?

Dit bieden wij jou

Vanuit de mogelijkheden van ons inhouse opleidingsplatform ‘RobiSchool’ heb je tools om volop aan je skills en persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor ontvang je jaarlijks een vast bedrag van € 200. Naast vakkennis en andere vaardigheden is het ook belangrijk om fit en vitaal te blijven, zowel fysiek als mentaal. Vanuit ons vitaliteits- en welzijnsprogramma ‘RoBeFit’ begrijp jij hoe je betere leefstijlkeuzes maakt.

En verder…