Ontvang nú het Interventies e-magazine

Samen werken aan sociale zekerheid en samen werken aan inzetbaarheid; daar pleiten we bij Robidus niet voor niets voor. Je staat er namelijk niet alleen voor. Hoe en waarom interventies helpen bij het beperken van verzuim, lees je in dit magazine. 

Beperk je verzuim met onze Interventies!

Herken je dit? Zieke werknemers hebben ondersteuning nodig om hun weg terug te vinden, maar als werkgever heb je hier maar beperkte ruimte voor. Toch is het cruciaal om direct in gesprek te gaan zodra een werknemer ziek wordt. Externe hulp kan namelijk vaak het verschil maken tussen kortdurend ziekteverlof en langdurig verzuim. Denk hierbij aan de inzet van een budgetcoach, therapeut of arbeidsdeskundige. Deze externe hulp noemen we Interventies.

Robidus heeft een groot scala interventies die bijvoorbeeld ook kunnen worden ingezet als blijkt dat werknemers niet (meer) volledig inzetbaar zijn. Denk dan aan hulp bij het vinden van ander passend werk, het oplossen van een arbeidsconflict of ondersteuning bij fysieke en/of mentale gezondheidsproblemen.

Interventieplatform
Interventies

Benieuwd hoe je verzuim kunt voorkomen?

Als marktleider op het gebied van duurzame inzetbaarheid werken wij inmiddels voor zo’n 600 grote organisaties en heeft bijna 13% van de Nederlandse werknemers in loondienst al te maken met onze inzetbaarheidsdiensten. Wij vinden dat wij het aan onze stand verplicht zijn om altijd te zorgen voor de best mogelijke selectie aan interventiepartijen.

Ontvang hét e-magazine over interventies

In ons e-magazine geven we je een kijkje in de mogelijkheden die Robidus op het gebied van interventies biedt. En aan de hand van een aantal treffende voorbeelden laten we zien hoe interventies essentieel zijn bij duurzaam herstel of zelfs verzuim helemaal kunnen voorkomen.

Interventieplatform

Het Robidus Interventies portaal

Het portaal Robidus Interventies maakt het regelen van interventies eenvoudig. Je zoekt, vergelijkt en boekt hierin gemakkelijk een passende interventie met keuze uit een groot aantal specialisten. 

In het kort