Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Kernwaarden Robidus

De Robidus kernwaarden geven de cultuur van de organisatie goed weer. Het geeft aan hoe Robidus medewerkers elke dag weer gaan voor het beste resultaat.

Klantbelang centraal
Door de klanten centraal te stellen zorgen we dat zij succesvol zijn, overtreffen we hun verwachtingen en leveren we diensten met een passende prijs en kwaliteitsverhouding. 
Vooruitstrevend ondernemen
Wij dagen onszelf voortdurend uit om vernieuwend te zijn, effectievere werkwijzen te vinden en betere resultaten te bereiken. Hierbij streven wij de hoogst professionele normen na en leveren we diensten die voldoen aan wet- en regelgeving, met oog voor de maatschappij waarin we leven. 
Doen wat je nastreeft
Door doelen te formuleren en overeenkomstig te handelen laten we zien wat klanten en collega’s van ons kunnen verwachten.

Passievolle samenwerking
Robidus medewerkers lopen voorop in hun vak. Wij excelleren, zowel in kennis als in uitvoering zonder de pragmatische inslag uit het oog te verliezen. Hierbij werken wij optimaal samen. Dit doen wij zowel intern, waardoor we één gezicht tonen naar de klant, als extern waar we gaan voor partnership met onze klanten.