Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Elke Geraerts

Dr. in de Psychologie en oprichtster Better Minds at Work

Hoe eis je je plek op, in de steeds digitaler wordende wereld?

Elke Geraerts beantwoordt deze vraag in haar allernieuwste boek: Authentieke Intelligentie, waarom mensen winnen van computers.

Terwijl robotontwikkelaars flirten met de grens van het onmogelijke, buigt Geraerts zich gefascineerd over de vraag wat de mens uniek maakt.
Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale tegenhangers?

Elke beargumenteert haarscherp waarom het hoog tijd is om te investeren in verbeeldingskracht en mentale lenigheid, wat het oplevert als leidinggevenden uitgaan van ieders expertise en waarom organisaties niet langer zouden moeten wachten om de caliHero in hun medewerkers wakker te maken.

Op het Future Fit Congrestival neemt u deel aan haar zoektocht naar het bestaansrecht van de mens in dit digitale tijdperk.

Hans van Breukelen en Benno Diederiks

Voormalig top-keeper / Comeback Coach

‘Hoe krijg je weer voldoening in je werk? ‘

Hans van Breukelen staat bekend als de eigenwijze keeper met de grote handen. En precies die handen zijn nog steeds zijn kracht. Hans van Breukelen geeft u een helpende hand en vertelt hoe u tegenslagen kunt omzetten in kansen. Benno Diederiks en Hans nemen u mee in het door hun ontwikkelde 8-stappen model om passie en veerkracht terug te winnen. Hans vertelt openhartig zijn persoonlijke verhaal en hoe hij met behulp van de comebackmethode de persoonlijke en professionele tegenslagen in zijn leven heeft overwonnen.

De duo-lezing "Maak je comeback" geeft u alle tools om het ‘heilige vuur’ te behouden.

Het boek 'Maak je comeback' van Hans van Breukelen en Benno Diederiks is gekozen tot hét management boek van het jaar 2019!

Hans van Breukelen
Persoonlijke uitnodiging van Hans van Breukelen. Klik hier voor de video.

Daan Klever

Positief psycholoog en millennial coach

Millennials, ook wel generatie Y genoemd, zijn de mensen die tussen 1980 en 2000 zijn geboren. In de media wordt uitgebreid gepraat en geschreven over deze groep. Soms is dat positief, maar net zo vaak hoor je minder positieve dingen over deze groep werknemers tussen 20 en 38 jaar.

Volgens het CBS kampt 1 op de 7 millennials met burn-out klachten, een aantal dat langzaam toeneemt. In 2025 zal maar liefst 75% van uw personeelsbestand uit millennials bestaan. Deze cijfers dwingen u als werkgever om aandacht te besteden aan deze doelgroep.

Positief psycholoog en millennial coach Daan Klever maakt u deelgenoot van de drijfveren van de millennial en geeft u praktische tools om de onderlinge samenwerking tussen generaties te versterken.


Daan Klever

Tijdens het Future Fit Congrestival kunt u kiezen uit twee millennial workshops

‘Omgaan met millennials’

In deze interactieve, praktische workshop leert u over de algehele drijfveren van de millennial en hoe je als generaties dichter bij elkaar komt. U ontvangt tools & tricks om gericht leiding te geven aan deze doelgroep.

‘Hoe houd je millennials energiek?’

In deze workshop gaat Daan eerlijk in gesprek over burn-out. Middels interactieve en ludieke spelvormen krijgt u inzicht in de oorzaken van burn-out bij millennials, hoe u deze vroegtijdig kan herkennen en voorkomen.


Tinka van Vuuren

Bijzonder hoogleraar Vitaliteitsmanagement

‘Mee of aftellen tot aan je pensioen? ‘

Tinka van Vuuren gaat tijdens deze lezing in op het belang om bewust na te denken over hoe het laatste kwart van het werkende leven ingericht kan worden. Wordt het meetellen of de jaren aftellen?

Als je meetelt en voor je gevoel zinvol werk doet, neemt de vitaliteit toe. Als de vitaliteit toeneemt heb je als werknemer meer de neiging om uitdagingen op te zoeken en te willen leren. En daardoor nog meer mee te tellen en vitaler te worden. Op een bevlogen manier vertelt Tinka wat werkenden zelf én wat organisaties kunnen doen om dit vliegwiel in werking te zetten.

Tinka van Vuuren