Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Eén software systeem voor 0 - 12 jaar

Eén online tool die zicht biedt op alle verzuim en arbeidsongeschiktheid binnen de organisatie. Een utopie? Niks is minder waar.

Alle werkgevers krijgen te maken met verzuim en arbeidsongeschiktheid. Elke organisatie kent de complexiteit van een correcte uitvoer van alle verplichtingen rondom uitgevallen werknemers.

Innovatieve software

Met de unieke online tool van Robidus kunnen werkgevers de totale administratie rondom verzuim voeren. Deze tool, HRControlNet, zorgt ervoor dat werkgevers hun verplichtingen correct en tijdig kunnen nakomen. Met als extra voordeel dat zo sancties worden voorkomen.

“We hebben een mooi stelsel ontwikkeld met allemaal regeltjes, maar die worden niet ondersteund door de reguliere HR- en payroll-applicaties”, aldus Mick Netiv, directeur bij Robidus.

Uitgangspunt is duurzame inzetbaarheid

Naast de procesgestuurde applicatie is er ook de module ‘Inzetbaarheidsplatform’ die de werkgever inzicht geeft in de duurzame inzetbaarheid van het personeelsbestand.

Benieuwd naar meer over HRControlNet? Lees verder in het interview.

Bron: HRStrategie, december 2018

Publicatie datum: 28 november 2018
Meer over dit nieuwsbericht Mick Netiv Directeur Stel een vraag
Wat doen werkgevers om werknemers inzetbaar te houden?

Over duurzame inzetbaarheid en een ‘vitale’ workforce wordt ontzettend veel gesproken en geschreven. HRpraktijk en Robidus onderzochten wat de Nederlands werkgever anno 2019 concreet in zijn eigen organisatie doet.

Download het onderzoeksrapport