Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Intern opleidingsprogramma Robidus geaccrediteerd

Met de eigen Academy streeft Robidus ernaar om het kennisniveau van haar medewerkers actueel te houden. De Academy verzorgt diverse opleidingen en trainingen om de kennis rondom sociale zekerheid actueel te houden.

De Academy heeft sinds een jaar ook een eigen opleidingsprogramma voor casemanagers. Nieuwe collega’s worden zo in een uniek leer-werk-traject opgeleid tot casemanager.

CS Opleidingen heeft Robidus geaccrediteerd tot bevoegde onderwijsinstelling om de opleiding Regie op Verzuim (ROV) te mogen geven. Hiermee wordt het Robidus opleidingsprogramma uitgebreid met de ROV-opleiding. De deelnemers aan het opleidingstraject leren zo in korte tijd het vak van casemanager én mogen afstuderen voor het officiële diploma op HBO-niveau van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

Met deze accreditatie worden de Robidus vakmensen erkende specialisten op het terrein van Verzuim, Ziektewet en WIA.

AccreditatiePublicatie datum: 3 oktober 2018
Meer over dit nieuwsbericht Marjolein Havik Recruiter Stel een vraag 06-53613219
Wat doen werkgevers om werknemers inzetbaar te houden?

Over duurzame inzetbaarheid en een ‘vitale’ workforce wordt ontzettend veel gesproken en geschreven. HRpraktijk en Robidus onderzochten wat de Nederlands werkgever anno 2019 concreet in zijn eigen organisatie doet.

Download het onderzoeksrapport