Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Genomineerden HR Proffie

De HR Proffie is dé prijs voor het beste HR beleid. De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met de beste prestaties op het terrein van personeelsmanagement.

HR Proffie 2016

In april 2017 wordt de HR Proffie uitgereikt aan de organisatie die het meest inspirerend en doeltreffend HR beleid heeft gevoerd in 2016. Vorig jaar is de HR Proffie uitgereikt aan Booking.com.

Genomineerden

Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. Uit de talloze inzendingen zijn de volgende genomineerden gekozen:

  • Gemeente Capelle a/d IJssel
  • Sligro Food groep
  • GVB
  • Zorgfederatie Oldenzaal
  • ING Nederland

Uit deze genomineerden zal de vakjury de uiteindelijke winnaar kiezen. De feestelijke uitreiking in april is een uitstekend netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren onder het genot van een heerlijk diner en entertainment.

Voor meer informatie: www.proffie.nl

Publicatie datum: 13 februari 2017
Meer over dit nieuwsbericht Robert Wondaal Commercieel directeur Stel een vraag
Wat doen werkgevers om werknemers inzetbaar te houden?

Over duurzame inzetbaarheid en een ‘vitale’ workforce wordt ontzettend veel gesproken en geschreven. HRpraktijk en Robidus onderzochten wat de Nederlands werkgever anno 2019 concreet in zijn eigen organisatie doet.

Download het onderzoeksrapport