Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Wijziging aandeelhouders Robidus

Nieuwe aandeelhouder ondersteunt groei ambitie Robidus


Op 22 september 2015 hebben Avedon Capital Partners (‘Avedon’) en de directie van Robidus, de aandelen overgenomen. Robidus heeft in Avedon een investeerder gevonden die de ambitie van Robidus als innovatieve samenwerkingspartner binnen het speelveld van sociale zekerheid volledig ondersteunt met kapitaal en expertise.

Volgens directeur Sven Kelder sluit de expertise en portfoliostrategie van Avedon aan op de groeiambities van Robidus. ‘Waar Robidus ooit begon met het claimen van onbenut gebleven subsidies, biedt Robidus nu een integrale aanpak op het terrein van sociale zekerheid. Avedon gelooft in onze aanpak en strategie en is bereid om samen met ons te bouwen aan een nog beter pakket van dienstverlening en software welke aansluit op de behoefte van onze klanten. De expertise van Avedon begeleidt ons in de volgende fase van ons bedrijf.’  

Nieuwe dienstverlening

‘Samen met Avedon willen we ook bredere diensten ontwikkelen op het gebied van arbeidsparticipatie’, aldus directeur Mick Netiv. Nederland transformeert van een verzorgingsstaat naar een participatiesamenleving. De overheid trekt zich terug en legt de verantwoordelijkheden van arbeidsparticipatie bij werkgever én werknemer. Werken aan het arbeidsperspectief van werknemers en de inzet van de mogelijkheden binnen de sociale zekerheid worden cruciaal. Dit leidt tevens tot hogere betrokkenheid, verbeterde productiviteit en een lagere uitval van werknemers. Met als uiteindelijke resultaat: beheersing van de kosten van sociale zekerheid.

Nieuwe aandeelhouder

Avedon is een onafhankelijke investeringsmaatschappij. Alfred Tulp, partner bij Avedon, zegt ‘wij zijn erg verheugd met de investering in Robidus. Dankzij haar diepe ervaring, innovaties en integrale aanpak op het terrein van sociale zekerheid kan zij haar klanten een hoog niveau van service bieden’.

Publicatie datum: 22 september 2015