Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Tanno Lith

Manager Risk Consultancy

Nadat ik mijn studie Management, Economie en Recht had afgerond wilde ik eindelijk wel eens aan de slag in het bedrijfsleven. Na een half jaar hier en daar solliciteren zonder resultaat, vertelde een vriend over Robidus. Een medewerker van Robidus (een oud student van de HES in Amsterdam) had namelijk tijdens een college het een en ander verteld over het werk dat hij nu deed bij Robidus. Eerlijk gezegd wist ik in die tijd nog niet zo heel erg goed wat Robidus nu precies deed. Maar ik was wel nieuwsgierig en heb uiteindelijk een open sollicitatie gedaan. Vrij snel daaropvolgend werd ik uitgenodigd voor een eerste gesprek en later voor een tweede gesprek. Door de openheid en prettige sfeer tijdens beide gesprekken had ik direct een goed gevoel bij Robidus. Tijdens het tweede gesprek kreeg ik een voorstel voor een functie als Trainee Consultant en zo had ik dan eindelijk mijn eerste baan.

Momenteel ben ik werkzaam als Business Line manager Risk. Naast het aansturen van mijn collega's en ontwikkelen van onze dienstverlening, adviseer ik onze klanten op het gebied van financiering van verzuim- en arbeidsongeschiktheidsrisico's.
“Doordat iedere klant weer anders is, word je getriggerd om scherp te blijven en met klantgerichte oplossingen te komen.
Door de vele kansen en mogelijkheden bij Robidus heb ik inmiddels al een hele loopbaan achter de rug. Toch leer ik bij Robidus nog iedere dag bij.