Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Jolanda Viskil

Accountmanager

Na mijn studie Personeel & Arbeid wist ik al snel dat ik een commerciële functie wilde waarin ik veel contact zou hebben met klanten. Dit is tot nu toe ook de rode draad geweest in mijn carrière. Tot ik bij Robidus kwam heb ik altijd binnen grote internationale organisaties gewerkt. Hier heb ik uiteindelijk erg veel geleerd, vooral op commercieel gebied. Maar ik miste ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.
Een voormalig collega van mij werkte toen al bij Robidus en door haar verhalen werd ik steeds enthousiaster. Uiteindelijk werd ik benaderd door een Robidus recruiter en toen heb ik geen seconde getwijfeld om in gesprek te gaan. Wat mij erg aanspreekt is de energie van de mensen die er werken en het feit dat het een organisatie is die volop in ontwikkeling is en blijft.

“Bij Robidus krijg ik alle ruimte om mijn functie naar eigen inzicht in te vullen en is er veel ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.Momenteel ben ik werkzaam als accountmanager en richt ik mij op de sector Overheid & Onderwijs, erg leuk! Werkgevers in deze sector hebben extra verplichtingen ten aanzien van de sociale zekerheid in vergelijking met andere werkgevers. Dit maakt het extra uitdagend voor ze om hier succesvol mee om te gaan.