Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Jelle Klein

Teamleider

Na het afronden van mijn studie Communicatie Management aan de HES Amsterdam ben ik korte tijd werkzaam geweest als recruiter. Al snel werd ik gevraagd om terug te keren bij een werkgever die ik al kende vanuit mijn studententijd. In de rol van projectmanager hield ik mij bezig met new-business, accountmanagement, projectmanagement en voor het eerst ook teamleiderschap. De organisatie opereerde in de hectische en innovatieve wereld van marktonderzoek. Na drie jaar, enkele functies en verschillende teams, was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

“Bij Robidus krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Die uitdaging vond ik vanaf april 2014 in de rol van teamleider van de FrontOffice binnen het Robidus Service Center. Het was mijn taak om de dagelijkse werkzaamheden goed te laten verlopen en alle processen steeds weer te blijven verbeteren. Vanaf januari 2017 ben ik teamleider van de nieuwe afdeling ‘Administratie en Interventie Services’. Mijn belangrijkste taak in deze rol is het vormen van één team. Waarbij de processen steeds effectiever op elkaar aangesloten zullen worden.

Bij Robidus krijg ik veel vrijheid om mijn team en werkzaamheden naar eigen inzicht in te richten. Zolang je resultaten goed zijn, krijg je alle mogelijkheden om jezelf binnen Robidus verder te ontwikkelen. Zo ben ik in 2015 toegetreden tot de OR, voor mij een manier om te groeien en de organisatie nog beter te leren kennen.