Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Dorine van Os

Specialist Ziektewet

Na vele jaren voor verschillende verzekeraars gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Via een werving & selectie bedrijf ben ik in contact gekomen met Robidus. Na twee zeer leuke gesprekken met enthousiaste mensen, kon ik aan de slag. Spannend, want ik was niet echt bekend met sociale zekerheid.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder. In deze vijf jaar heb ik ontdekt hoe interessant de wereld van sociale zekerheid is. En hoe wij daar als Robidus een mooie bijdrage aan kunnen leveren. Ik ben trots op onze dienstverlening en de toegevoegde waarde die wij aan onze klanten bieden. Op dit moment ben ik werkzaam als Teamleider Service Center en verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten die klanten in het kader van het ZW en WW eigenrisicodragerschap aan Robidus hebben overgedragen. Daarbij is de doelstelling de kosten voor onze klanten zoveel mogelijk te beheersen en te handelen, volgens wet- en regelgeving, maar zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

“Ondanks alle wet- en regelgeving doen zich elke dag nieuwe situaties en vraagstukken voor.Dat maakt dat ik intellectueel steeds opnieuw word uitgedaagd en er voortdurend een beroep wordt gedaan op mijn creativiteit. Dat geeft mij volop energie en voldoening!