Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Cover
Creëer een vangnet voor verzuim
Beperken van verzuimrisico's Specialistisch casemanagement leidt tot een beter resultaat voor werkgever en werknemer
Download whitepaper
Neem contact op
Verzuim beheersen is meer dan de vinger aan de pols houdenVoorkomen van verzuim en beperken van de verzuimduur is cruciaal om uw werknemers inzetbaar te houden.
Integrale aanpak verlaagt de kosten

Gezondheidspreventie, inzetten van interventies, juiste begeleiding .. allemaal factoren die uw verzuimkosten beperken mits u ze op het juiste moment op de juiste manier inzet.

Dat is wat waard!

Invulling goed werkgeverschap

Zieke werknemers hebben behoefte aan een goede medische specialist, maar ook aan goede begeleiding vanuit de werkgever met oog voor hun individuele situatie.

Dat is verantwoord!


Focus

Begeleiden van verzuimende werknemers vergt focus en expertise, zeker als de verzuimoorzaken werkgerelateerd zijn. Een onafhankelijke specialist is dan cruciaal om het herstel te bevorderen. 

Dat is slim!

Waarom verzuimbegeleiding zo complex isEen medewerker met griep is een simpele casus. Echter bij langdurig verzuim krijgt u vaak te maken met complexe situaties die diep ingrijpen op het dagelijks leven van uw werknemer.
Benut vangnetregeling

De wetgever heeft uw financiële risico's voor bepaalde doelgroepen beperkt door het introduceren van vangnetregelingen bij ziekte. Benut deze!. 

Dat biedt dus kansen!

Langdurig verzuim heeft geen focus

Langdurig verzuim is complex, zowel op medisch terrein als in de begeleiding. Dat laatste moet tevens vaak gecombineerd worden met andere (management)taken.

Dat vraagt om echte specialisten!

Duurzame inzetbaarheid

Na 2 jaar verzuim ligt arbeidsongeschiktheid op de loer. Hoe vroeger u in het traject begint met casemanagement hoe lager de WIA-instroom zal zijn.

Dat vergt een lange termijn partner!

Wij wijzen u graag de wegErvaar onze expertise en laat Robidus samen met u en uw werknemers werken aan een gezonde organisatie.
Focus op inzetbaarheid

 Hoe kunt u uw verzuimkosten beperken?

VRAAG DE WHITEPAPER AAN
Liever direct een persoonlijk gesprek

 Maak vrijblijvend een afspraak en ervaar onze expertise.

MAAK EEN AFSPRAAK
Grip op verzuimkosten

 Robidus specialist Willeke Eskes helpt u verder!

LEES DE TIPS