Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Arbeidsperspectief

Betere kansen op arbeid beperkt werkgeverskosten

Wie excellent wil presteren, is afhankelijk van gemotiveerde medewerkers. Daarvoor is het van belang goed te sturen op inzetbaarheid. Zo verhoogt u niet alleen de omzet, maar verlaagt u ook onnodige kosten van uitval.

Werken aan arbeidsperspectief en inzetbaarheid van werknemers leidt tot een hogere arbeidsparticipatie en dat zorgt weer voor een hogere betrokkenheid, verbeterde productiviteit en een lagere uitval van werknemers. Het uiteindelijke resultaat: beheersing van de kosten en maximaliseren van het bedrijfspotentieel. Als het gaat om duurzame inzetbaarheid spelen verschillende factoren een rol. Deze factoren dienen als integraal geheel te worden gezien en opgepakt. Het gaat dan om de samenhang tussen enerzijds beleid, organisatie & processen, kennis & capaciteit en administratieve systemen. Anderzijds gaat het om de samenhang van aspecten als betrokkenheid, beleving, samenwerking en het gedrag van werknemers.

Waarom Robidus?

  • Door te focussen op inzetbaarheid wordt de verzuimduur gehalveerd en de verzuimfrequentie verlaagd.
  • Door uitbesteding van interventiemanagement aan Robidus bespaart u op uw uitvoeringskosten.


Altijd op de hoogte blijven van de veranderingen rondom sociale zekerheid? Onze maandelijkse nieuwsbrief houdt u op de hoogte.

Meer weten? Robert Wondaal Commercieel directeur STEL EEN VRAAG
‘Verzuimcijfer zegt alles over vitaliteit van je organisatie’

Het Martini Ziekenhuis over hun aanpak om het verzuim te reduceren.

LEES HET INTERVIEW