Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

ISO 27001

Adequate informatiebeveiliging

Beveiliging van persoons- en andere vertrouwelijke gegevens is cruciaal. De informatiebeveiliging van Robidus voldoet aan de strenge ISO 27001 normering. Dit geeft u de zekerheid dat uw vertrouwelijke gegevens ook vertrouwelijk blijven.

Als Robidus werken we met persoons- en andere vertrouwelijke gegevens van medewerkers van onze relaties. De Wbp stelt onder andere dat er technische en organisatorische maatregelen moeten worden getroffen om een ‘passend beveiligingsniveau’ te garanderen.

Informatiebeveiliging op basis van ISO normering

De fysieke beveiliging van onze kantoren en de beveiliging van onze informatiesystemen voldoen aan de internationale ISO standaard. Naast een integriteitscheck van ons personeel hebben we strenge organisatorische maatregelen getroffen om vertrouwelijke gegevens juist te kunnen verwerken. Alle beveiligingsmaatregelen worden continue gemonitord door Compliance Officers. 

Dit betekent voor onze relaties dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van alle informatie gewaarborgd wordt.

ISO 27001 certificaat

Om aan te tonen dat onze beveiligingsmaatregelen adequaat zijn heeft een onafhankelijke instantie onze systemen geauditeerd. Hieruit blijkt dat de Robidus informatiebeveiliging in lijn is met de ISO 27001 normering. Periodiek zal de externe instantie onze systemen controleren om zo te bepalen of de ISO 27001 certificering gecontinueerd kan worden.

 

Informatiebeveiliging Patrick Venderbos Compliance Officer Stel een vraag
ISO27001