Deze website maakt gebruikt van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

ISAE3402 rapport

Verantwoording over uitbestede processen

Werkgevers kunnen werkzaamheden, die niet tot hun kernactiviteiten behoren, uitbesteden. Zo voert Robidus namens werkgevers activiteiten op het gebied van sociale zekerheid uit. Robidus beschikt over een ISAE3402 type II rapport dat inzicht verschaft in onze werkwijze.

Rapport

ISAE3402 is de standaard voor rapportage in het kader van de financiĆ«le verantwoording over uitbestede processen en controles. Een uitbestedende organisatie (de gebruikersorganisatie) besteedt de uitvoering van bepaalde processen uit aan een andere organisatie (de service organisatie). In een type II rapport is, naast de verklaring van het management van Robidus, het oordeel van de onafhankelijke externe auditor opgenomen over de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen die Robidus als serviceorganisatie uitvoert ten behoeve van haar opdrachtgevers in het kader van de financiĆ«le verantwoording.

Inzicht in beheersing processen

De doelstelling van deze ISAE3402 rapportage is klanten en partners van Robidus inzicht te verschaffen in de beheersorganisatie en te rapporteren over de opzet, het bestaan en de werking van beheersmaatregelen aangaande de processen die Robidus voor gebruikersorganisaties uitvoert, teneinde de mate van beheersing van de processen inzichtelijk te maken voor de gebruikersorganisatie.

Bewaking processen Patrick Venderbos Compliance Officer Stel een vraag
ISO 27001Robidus voldoet tevens aan strenge ISO-normering inzake informatiebeveiliging.